Silivri Facebook
banner88

Eğitim-iş 3. yılını kutladı

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası ( Eğitim-iş) kuruluşunun 3. yıldönümü Cuma akşamı sendika binasında düzenlenen bir programla kutladı. Eğitim İş Silivri Temsilciliği Başkanı Sanlı Taşkın’ın açılış konuşmasını yaptığı kutlama programına CHP İlçe Örgütü tam kadro katıldı.

 
Açılışta konuşmasını yapan Eğitim İş Silivri Temsilciliği Başkanı Sanlı Taşkın sendikanın 3 yıldan bugüne gidişatı hakkında bilgi verdi. Taşkın, “Altı yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin Milli Eğitim Bakanlığı, müfredatlarının içeriğini boşaltmış, ulusal unsurlardan yoksun hale getirmiştir. Halkımızın yanında olmayan AKP hükümetinin ulusal bir eğitim anlayışı olmadığı ortaya çıkmıştır” dedi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın gerici kadrolaşmayı hedeflendiğini vurgulayan Sanlı Taşkın, bu kadrolaşmanın önüne geçebilmek için mücadele ettiklerini söyledi.

CHP tam kadro kutlamaya katıldı

 
Eğitim-iş in 3. yıl kutlamalarına CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, CHP meclis üyesi Muharrem Aydoğan, CHP aday adayları Yılmaz Kandemir, Özcan Işıklar ve Yavuz Çengel ile birlikte ilçe örgütü üyeleri de katıldı.
Gece gitar dinletisiyle sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol