Silivri Facebook
banner88

Ellere veriyorlar talkımı,kendileri yutuyorlar salkımı
 
Kaynak: Değişim Gazetesi
 
TESKO-KİPA arazisinin imar izniyle ilgili Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin KARAKAŞ hakkında  da yayın yapıp kamuoyu oluşturmaya çalışan VATAN Gazetesine, VAKİT Gazetesinden cevap geldi… Vatan Gazetesi manşete taşıdığı bir haberde “ Vurguna onay veren belge’’ başlığıyla Metin Karakaş’ı suçlamıştı. 
 
Vakit Gazetesinin “Bu gaspa son verilsin’’ manşetiyle verdiği haber özetle şöyle: Kızı adına vakıf kurarak, Kemerburgaz’da 144 dönüm araziyi gasp edip üzerine özel kolej yaptıran Vatan gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu, şimdi de arazinin değerini 30 kat arttıracak plan peşinde koşuyor.
 
Bir Belediye Meclis Üyesi Zeynep Mutlu Vakfı’nın işgal ettiği arazinin plan değişikliği çalışmaları kapsamından çıkarılması, mevcut halini koruması yönünde teklif verdi. Bu teklif de İmar Komisyonu’nun gündeminde… İşlerin sarpa sardığını anlayan Zafer Mutlu, son bir ümitle Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri aleyhinde Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Vatan Gazetesini kullanarak manşetlerden haber yaptırmaya başladı. Vakit Gazetesi’nde dün manşetten yayınlanan haberindeki belgeler ve daha önce de Fatih Altaylı’nın gündeme taşıdığı iddialar  Vatan Gazetesi sahibi Zafer Mutlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne  kızı adına kurduğu vakıf için imar değişikliği  için müracaat ettiğini gösteriyor.
 
ALLAHIN SOPASI YOK
 
Tesko - Kipa  imar değişikliği konusunda  kızılca kıyamet koparan Vatan Gazetesi’nin, birkaç hafta sonra gazete sahibi Zafer Mutlu’nun   imar değişikliği ile ilgili kızına ait vakfın Büyükşehir Belediyesine müracaat etmesinin ortaya çıkmasının ardından  gündem bir anda değişti. Önce Ak Parti Milletvekili ve  Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ile ilgili “ Rüşvetin belgesi “ manşeti ile ilgili haberler yapan , daha sonra da işi Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir İmar Komisyonu Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’a kadar dayandıran Vatan Gazetesi’nin bu durumda  ne gibi bir tavır alacağı merak konusu. Ak Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli bu gelişmeler üzerine dün parti yönetiminden istifa etti.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol