Silivri Facebook
banner88

Emniyet ekipleri seçim süresince kuş uçurmadı!

Silivri bölgesi il çapında seçim sürecini en sorunsuz atlatan ilçe oldu. Süreç boyunca bölgede geniş güvenlik önlemleri alan Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, her hangi bir olay yaşanmasına engel oldu.
Silivri Emniyet Müdürü Ömer Duman, seçimlerde sandıkların bulunduğu okulları güvenliğinden sorumlu emniyet görevlilerini bizzat kendi gezip denetleyerek, görev yapma şekillerinden tutun da halkla olan ilişkilerine, yemek ihtiyaçlarına kadar bizzat ilgilendi. Duman ve ekibi, Silivri halkının güven içinde ve sağlıklı oy kullanabilmesi için gerek oy kullanılan yerlerde, gerekse ilçe içindeki asayişin sağlanması için bizzat görevlilerin sevk ve idaresinde başrol oynadı.
Tüm sandıkların İlçe Seçim Kurulunda toplanıp teslim edildiği ana kadar yardımcıları ve takviye ekipleri ile bizzat ilgilenen Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sayesinde, ulusal basında çıkan olayların tersine Silivri ilçesinde huzur içinde geçen bir seçim meydana geldi.
Silivri emniyet ekipleri, seçim süresinin başladığı zamandan, seçimin sona erdiği zamana kadar tüm siyasi partilerin mitinglerinden düzenlenen kahvehane toplantılarına, esnaf ziyaretlerine, araç konvoylarında gerek araçların trafiği gerekse ilçenin genel asayişi konusunda İstanbul’un genelinde örnek teşkil edebilecek bir emniyet tedbiri aldı.
Gerektiğinde İstanbul’dan takviye ekipler çağıran ve son bir aylık dönemde alınan ekstra tedbirlerle Silivri’de seçim süreci boyunca kayda değer hiçbir olay meydana gelmedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol