Silivri Facebook
banner88

Engelli öğrencilerin piknik keyfi
 
Haber: Müge CESUR

Mesut Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi dün engelli çocuklar için bir piknik düzenledi. Pikniğe katılan yaklaşık 40 engelli çocuk ve aileleri kendileri için hazırlanan döner partisinde eğlendiler.

Öğlen saatlerinde Selimpaşa Piknik alanına giden çocuklar yemekten önce denize girdiler. Sorumlu öğretmenleri eşliğinde eğlenen çocuklar müzik eşliğinde dans edip halay çekti. Düzenlenen pikniğe Belediye Başkan Vekili Tevfik Duru, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek’ de katıldı. Mesut Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu pikniğe ayrıca Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Mutlu Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Esen İbak Eğitim ve Uygulama okulu da katıldı.
 
Başkan Yardımcı Metin Karakaş engelli çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek’de öğrencilerle sohbet etti.
Öğrencilerin anneleri yoğurt yeme yarışması yaptılar. Çocuklar ise gün boyu çalan müzikler eşliğinde öğretmenleri ile vakit geçirirken kendileri için hazırlanan dönerleri de büyük bir afiyetle yemeyi ihmal etmedi.
 
Akşam saatlerine kadar süren döner partisinde çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol