Silivri Facebook
banner88

Engellilere müjdeli haber

Uzun zamandır engelli ailelerinden gelen şikayetler için yaptığımız özel haber üzerine Silivri Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ali Ulvi Yılmaz, engelli kardeşlerimiz için fedakarlık yapacaklarını belirtmişti.
*Cihangir Davutoğlu

ENGELLİ ailelerinden gelen şikayetlerde Silivri Devlet Hastanesinden rapor almak isteyen engelliler için iki üç ay süre verildiği ve bu sürede engellilerin eğitim kayıpları ve aldıkları yardımların kesintiye uğradığı yer alıyordu. Geçen hafta konu ile ilgili görüştüğümüz Silivri Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ali Ulvi Yılmaz “bizim en önemli sorunumuz yeterli doktorumuzun bulunmaması 1 dahiliye doktorumuz, 1 psikiyatristimiz var normal poliklinik muayenelerine bile zor yetişebiliyorlar, şu anda Silivrili engelliler için Temmuz başlarına rapor için gün verebiliyoruz. İstanbul’dan yoğun talep geliyor onlara artık 2010 yılına gün vermeye başladık, tüm bunlara rağmen hemen yeni bir çalışma yapıp Silivrili engelliler için ne yapabiliriz görmemiz lazım, engellilerimiz bizim için çok önemli, her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız’’ demişti.
Bu haberden sonra gazetemizi arayan bir çok engelli ailesi haberi yaptığımız ve Baş Hekim Ali Ulvi Yılmaz’ın yaklaşımlarından duydukları memnuniyetlerini ilettiler.
 Haberi yaptığımız günden itibaren geçen bir haftalık sürenin ardından müjdeli haber Silivri Baş Hekimi Ali Ulvi Yılmaz tarafından geldi. Yılmaz, bu sürede yaptıkları çalışmalara ilişkin şunları söyledi “daha öncede belirttiğim gibi doktor eksikliğimiz bulunmasına rağmen Silivri’de yaşayan engellilere sağlık raporu için ayırdığımız sayıya ilave yaparak arttırdık. Bu da kısa sürede rapor verilmesi için olumlu sonuç verdi. Doktorlarımız da fedakarlık yaparak Silivri’deki engellilerimize kısa sürede kurul raporu vermek için çalışıyoruz. Bu süre 15-20 güne kadar çekilmiş durumda, bu gün 21  Mayıs 2009 gününe  randevu verebiliyoruz’’ diye konuştu. Aylardır böyle bir müjdeli haberi bekleyen engelli ailelerinin görüşlerini de önümüzdeki günlerde aktaracağız.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol