Silivri Facebook
banner88

ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE NE OLACAĞI BELLİ OLDU!

ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE NE OLACAĞI BELLİ OLDU!

Uzun zamandır, yıkılan eski Devlet Hastanesi’nin yerine ne olacağı konusunda Silivri Belediyesi Kent Konseyi imzaları ve Ak Parti Silivri Teşkilatı’nın baskıları belli ki bir sonuç vermedi.

Eski Devlet Hastanesinin yeri açık otopark olarak hizmet veriyor. Hem de ücretsiz olarak. Vatandaşların gözleri önünde araç sahiplerinin kimseyi aldırmadan ücretsiz olarak kullandığı alan yaklaşık 50 araç kapasitesine mevcut olmakla beraber çevresinde bulunan her iki sokaktan da çıkış yapma avantajına sahip bulunuyor. Ayrıca satılık arabalarını buraya koyanlar, ücretsiz oto galeri gibi kullanıyor.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Gündüz saatlerinde araçlarını park eden vatandaşların ardından saat 22.00’dan sonra da lokanta hizmeti verilen alanın akıbetini sorgulayan vatandaş, buraya müdahale edilmemesini de yaklaşık 3 buçuk ay sonra yapılacak seçimlere bağlıyor. Bölgede oturan A.G:” Yaklaşık 45 yıldır bu bölgede oturuyorum. Kardeşlerim ailem hep bu hastanede tedavi gördük ve doğduk. Sağ olsunlar bu eski hastane yıkıldıktan sonra buraya cami ve sağlık ocağı yapılacağını söylemişlerdi ama burası hem otopark hem de akşam olunca kokoreççinin işletmesi haline geliyor. Çevresinden polis, zabıta, inanıyorum ki Kaymakam bey bile geçiyordur. Ama  kimse müdahale etmiyor. Belli ki seçimlerin sonrasına kadar müdahale edilmeyecek. Yaşanan trajikomik olayları bizde herkes gibi uzaktan takip ediyoruz. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol