Silivri Facebook
banner88

ESNAF'IN EN BÜYÜK DERDİ İŞSİZLİK
 
Dün, kasaplar sokağındaki esnafın Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan neler istediklerini sorduk. Esnaflardan biri şunları söyledi“ Biz esnaf olarak alanlarımızın canlandırılmasını istiyoruz” dedi. Diğer esnaflar da şunları söyledi;
 
Remzi Yılmaz; “ Ben Özcan Işıklar’dan hiçbir şey beklemiyorum. Ben sadece görevini yapmasını istiyorum, bu vatanı, bu milleti, bu devleti sevsin yeter” dedi.
 
Nihat Akın; “ Dürüstlük bekliyoruz malum geçmiş zamanda belirli sorunlar olmuştu, bu sorunların dedikodu olmadığını öğrendik ve biz Silivri esnafı olarak çok üzüldük, aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Biz sadece şimdiki Belediye Başkanı olan Özcan Işıklar’dan dürüstlük bekliyoruz. Bundan öncesi AK Partililerin yapmış olduğu yandaşlarına rant çıkarmalarını ve nu dönemde de bu şekilde olmayacağına inanıyorum” dedi.
 
Baki Yaşar; “Esnaf olarak hiçbir şey istemiyorum, insanlarla düzgün diyalog kursun, sokakların temizliklerini aksatmasın yeter bizim için” dedi.
 
Murat Memiş; “ ilk başta işsizliği çözmesi için bir adım atmasını istiyoruz. Biz kim olursa başkan onun için hayırlı olmasını dileyecektik Özcan Işıklar oldu ona da hayırlısı olsun diyoruz. Üzülecek ya da sevinecek halimiz yok sonuçta her şeyi Silivri için yapacak. Silivri’nin lehine yapacaksa eğer seviniriz lehine yapacaksa da üzülürüz. Biz ondan esnaf olarak alanlarımızın canlandırmasını istiyoruz. Silivri’nin en büyük sorunu zaten işsizlik bu sorunu çözmesini istiyoruz kendisinden” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol