Silivri Facebook
banner88

FLAŞ HABER. SİLİVRİ’DE SANDIK BAŞKANI DAVACI OLDU…

SİLİVRİ’DE SANDIK BAŞKANI DAVACI OLDU…

SİLİVRİ Cumhuriyet Mahallesi 75. Yıl İlköğretim okulunda sandık başkanı olarak görev yapan zihinsel engelliler öğretmeni İsmail Murat Balta kendisine görevi başında yumruk atığını iddia ettiği CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ali Vural’dan davacı oldu…

İsmail Murat Balta’nın iddiaları şu şekilde; “sandık başkanı olarak görevimi yaparken oy kullanmak üzere içeri üç kişi girdi. İçlerinden biri oy kullanırken cep telefonu ile kendisini çektirmek istedi. Ben de burada fotoğraf çekilmesi uygun olmaz dedim. Kişi ve yanında bulunanlar üzerime saldırdı, enseme bir yumruk yedim. Kişi, sana kim olduğumu gösteririm, nasıl fotoğraf çektirmezsin diye bağırdı. Oy kullanıp çıktıktan bir müddet sonra geri geldi ve biz sana vurmadık. Eğer sen gördüysen söyle dedi. Aralarından biri ben şöyle bir itekledim dedi. Davacı oldum. Polis Tutanak tuttu. Olaylara sebep olan kişinin adı Ali Vural.” Dedi.

Olay sonrası CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu sandık başkanından böyle bir durum olduysa arkadaşlarım adına özür dilerim dedi.

Silivriliyiz.com olarak tek taraflı haber yapmamak için CHP Silivri Meclis Üyesi Ali Vural ile görüştük… Ali Vural “ yasalara aykırı hiçbir hareketimiz olmadı. Sandık başkanı ortalığı birbirine kattı. Sana vuran kimse yanına gelsin tespit et dedim. Önce kimseyi tanıyamadı, sonra bir arkadaş için buydu dedi. O arkadaşta vurmadığını ama yine de senden özür dileriz dedi. Ben de bir vurma olmadı ama sizden özür dileriz dedim.Dedi.

Olay ile ilgili emniyet görevlileri şikayet tutanağı tuttu ve Silivri İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na iletilmek üzere zabıt altına aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol