Silivri Facebook
banner88

FORMA GİYEN ÇOCUK TERÖRE BULAŞMAZ...

YAZ SPOR OKULLARI’NA İLGİ BÜYÜK

Silivri Belediyesi’nin İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın açılışı töreni ve kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları açılış töreni Silivri Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Açılış töreni Piramit Cafe önünden kortej yürüyüşle başladı. Silivri Atatürk Anıtının önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

YILDIZ YETİŞTİRİYORUZ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya kürsüye çıkarak “ Bizler istiyoruz ki çocuklarımız sadece okulda değil, oklu dışında kendilerini geliştirmeleri ve bizleri temsil edecek birer yıldız olmalarını istiyoruz. Bu yüzden Sayın Belediye Başkanım Özcan Işıklar’a ve ekibine teşekkür ediyorum bu ortamı bizlere ve sizlere sağladığı için. Ayrıca öğrencilerinin geleceği için çalışan eğitmen arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

FORMA GİYEN ÇOCUK TERÖRE BULAŞMAZ

Kaya’nın ardından kürsüye çıkan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şu şekilde konuştu. “ bugün çok sıcak bir gün hem hava sıcak hem buradaki gönüller sıcak. Bu yılda bir rekora imza attık. 5000 binden fazla öğrenci Yaz Spor Okullarımıza katılacak. Biz 10 binleri hedeflemiştik. Bunun içinde spor imkânlarımızı mahallerimize taşımak için çalışıyoruz. 4 yıldır bu faaliyetleri sürdürüyoruz. Devamda edeceğiz. Çünkü sporun birleştirici, barıştırıcıdır. Üstüne forma giyen çocuk teröre bulaşamaz. Bu kentte her gün bir etkinliğe şahit olacaksınız. Buradaki pırıl pırıl öğrencilerimize Eğitmenleriyle birlikte 2 buçuk ay birlikte kaynaşmayı ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı öğreteceğiz. Bu ortamı hazırlamamızda en büyük emek Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ben bütün çalışma arkadaşlarına ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşmasının ardından Silivri Atatürk Anıtı önünde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol