Silivri Facebook
banner88

GAZETECİ KAHVALTISI BASIN TOPLANTISINA DÖNDÜ...

AK PARTİ YEREL BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Sıcak ve samimi bir havada başlayan kahvaltıda Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve İlçe Yönetimi basın mensuplarına verdikleri önemi dile getirdi.

 

ADAY 5–10 GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

 

Ak Parti Silivri Belediye Başkan Adayını 5-10 gün içerisinde açıklayacaklarını belirten Demiral, kendi ağızlarından duyulmadıkça kimsenin lafına itibar edilmemesini söyledi. Ayrıca aday adayları ile sürekli koordineli olarak toplantılar düzenlendiğini ve 30 Mart’a kadar bütün planlarının yapıldığını, afişlerin hazır olduğunu, toplantıların ne zaman ve kimlerin görev alacağına kadar hepsinin düzenlendiğini belirtti. SKM ile organize olarak görevlilerin çalıştığını ve 30 Mart sürecinde planlı ve koordineli bir şekilde çalışılacağını belirtti.

 

KÜLTÜR MERKEZİ OLMADIĞI İÇİN UTANIYORUM!

 

 Ayrıca Silivri Belediyesini de eleştiren Demiral sözlerine şöyle devam etti; “geçtiğimiz günlerde İlçemize gelen İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın ziyaretinde en azından Silivri Belediye Başkanınında törende bulunmasını isterdik. Çünkü Silivriye yapılmış çok büyük bir yatırım var ve bu yatırımlar devam edecek. Ben bir Silivrili olarak Silivri’ye yapılmış yatırımları çok önemsiyorum. Ama yapılmamış ve Silivri’nin en büyük eksiklerinden olan Kültür Merkezimizin olmadığı için de utanıyorum.” Dedi.

 

Kahvaltının bundan sonrası basın toplantısına döndü… Bir kaç basın mensubundan sonra söz alan Silivriliyiz.com İmtiyaz Sahibi Cihangir Davutoğlu “Önce şunu ifade edeyim Türkiye’de basın özgür değil, çeşitli nedenlerle ayakta durabilmek için, basın özgürlüğünü kaybetmiş durumda. Silivri sadece Silivri Belediyesi’nin değil, burası Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde. Silivri Belediyesi yapamıyorsa kültür merkezini, en önemli sorunlarından otopark yapımını Büyükşehir çözebilirdi. İSPARK’ın topladığı paralar İstanbul’un 39 ilçesinde otopark ihtiyacı olan yerlere gidiyor. Silivri’nin en önemli sorunu olan otopark yapımına neden yatırım yapılmıyor? Atık su tesisleri sadece Silivri için yapılmıyor, tüm Marmara denizi için yapılıyor. 2004-2009 tarihleri arasında yapılan altyapı yatırımları tamamlanmadığı için Atatürk Caddesi ve meydanı devamlı taşıyor. Şehrin kuzey ve güneyinin bağlantısı için söylediğiniz alt geçit sorununu da E-5 karayolunun üstüne viyadük yaparak Büyükşehir Belediyesi çözebilirdi… Bu yatırımlar yapılıp isimlerini de Kadir Topbaş koyabilirdiniz.” Dedi

 

Kahvaltının ardından yerel basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Demiral, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile basın mensuplarına minik fotoğraf makinesi şeklinde usb hediye etti. Basın mensuplarıyla birlikte fotoğraf çekilen Demiral, samimiyeti ve hoşsohbeti ile dikkatleri üzerine çekti.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol