Silivri Facebook
banner88

GAZİTEPE GÜN SAYIYOR...

GAZİTEPE SPOR ALANI ÇALIŞMASI SONA YAKLAŞTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2013 yatırım programı kapsamında Gazitepe Mahallesinde başlattığı spor alanı düzenleme çalışması tüm hızıyla sürüyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2013 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı çalışmalar devam ediyor. Silivri’yi tüm mahalleleri ile modern ve çağdaş bir kente dönüştüren Başkan Işıklar, yol, tretuvar ve meydan düzenleme çalışmalarının yanı sıra; park ve spor alanlarıyla da ilçede nefes alma noktaları oluşturuyor. Gazitepe Mahallesi Bağlar Sokak’ta eski spor sahası olarak kullanılan bölge, Silivri Belediyesi tarafından devam eden düzenleme çalışmalarıyla çok amaçlı modern bir spor alanı haline geliyor. Sert zemin çalışmalarının sona erdiği Gazitepe Spor Alanı’nda, yeşil alan düzenlemelerinin de 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

GAZİTEPE’DE NELER YAPILIYOR?

Silivri Belediyesi 2013 yatırım programında Gazitepe Mahallesi Bağlar Sokak’ta başlatılan Spor Alanı Düzenleme Çalışmaları kapsamında toplam 5530 metrekare alan üzerinde, 875 metrekare sert zemin uygulaması gerçekleştirildi. 1850 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılacak alana çift pota basketbol – voleybol sahası ile 2047 metrekarelik halı saha yapılacak. 300 kişi kapasiteli amfinin yapıldığı spor alanında fitness aletleri ve çocuk oyun grubunun montajları tamamlandı. Bölgede atıl durumda bulunan bina, kafeterya- idari bina, soyunma odası ve depo olarak kullanılmak üzere yeniden düzenlenecek.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol