Silivri Facebook
banner88

Genç Silivrililer dernek açtı

Genç Silivrililer Sosyal Ve Yardımlaşma Derneği kurdu. Piri Mehmet Paşa Mahallesi Hacıpervane Sokak Halil Eren Pasajı No:45’de hizmete giren ve başkanlığını Sezer Eren’in yaptığı derneğin açılışını, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın birlikte yaptılar.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Kandemir; “Sivil toplum kuruluşlarının, demokrasi ile yönetilen ülkelerde ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sosyal hayatın ve yardımlaşmanın en küçük yapı taşlarını oluşturan STK’ların, toplumumuzdaki ve siyasetimizdeki önemi ortada. Ben bu şekilde bir olaya öncülük ederek, bu derneği hayata geçiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Genç Silivrililer Sosyal Yardımlaşma Dernek Lokali sahibi Sezen Eren ise şunları söyledi; “İleride üyelerimize ait etkinlikler düzenleyip onlarla birlikte vakit geçireceğimizi ve işi olmayanları belediyeyle iş bulma kurumlarıyla anlaşmalı bir şekilde üyelerimize iş bulmayı planlıyoruz. Gelen üyelerimiz ve müşterilerimiz için kullandığımız malzemeler 1. sınıftır. Alışverişimizi Silivri esnafından yapıyoruz. Amacımız her zaman için temiz ve sağlıklı bir ortam da müşterilerimize hizmet etmektir.”
Açılışa Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol ve Silivri belediye Başkanı Özcan Işıklar katılmadı. Açılışa katılan konuklar arasında Silivri Belediyesi eski başkanlarından Hüseyin Turan, AKP’li meclis üyeleri, MHP Silivri başkan yardımcısı Abdullah İp yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol