Silivri Facebook
banner88

GENÇLER GÖKKUŞAĞINA ULAŞTI...

Rengarenk Eylem

İstanbul - Beyoğlu'nda emekli Hüseyin Çetinel'in gökkuşağı renklerine boyadığı sokak merdivenleri 30 Ağustos Cuma sabahı yeniden griye boyanınca hafta sonu tüm Türkiye'yi etkisi altına alan 'gökkuşağı eylemi' başladı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Fındıklı ile Cihangir arasındaki Salıpazarı Yokuşu olarak adlandırılan sokağın merdivenlerini, “insanları gülümsetmek istedim” diyen 64 yaşındaki Hüseyin Çetinel rengârenk boyadı. Kısa sürede İstanbullular başta olmak üzere herkes için fotoğraf çekim noktasına dönüşen merdivenler, Cuma sabahı iddiaya göre Beyoğlu Belediyesi ekiplerince gri renge boyanmıştı. Bu eylem tüm Türkiye’de bir ayaklanışa da neden oldu. Bu ayaklanış Silivri’de de yankı buldu.

Silivri CHP İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları tarafından sahilde Olta Balık Lokantasının arka tarafından Kale Park’a doğru çıkan merdivenleri gökkuşağına boyayan gençler, Gökkuşağı Eyleminin Silivri’de de yankı bulduğunu dile getirdiler. Eylemde kulaktan kulağa da bu hareketin Silivri genelinde de devam edileceği söylenmekte.

İbrahim Yucal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol