Silivri Facebook
banner88

Girgin ailesinin acı günü

Haber: Müge CESUR

Önceki gün hayatını kaybeden Ak Parti ilçe başkanı Halit Girgin’in annesi merhume Meliha Girgin’in cenazesi, dün Küçük Kılıçlı Merkez camisinde kılınan öğle namazının ardından Küçük Kılıçlı Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Silivri’den de bir çok kişi katıldı.

Cenazeye Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta Belediye Başkanı Tahir Sert, Gümüşyaka Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri, CHP ilçe başkanı Abdullah Yıldırım, CHP belediye başkan aday adayları Selami Değirmenci, Yılmaz Kandemir ve Özcan Işıklar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili Selahattin Öpçin, Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Onat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Silivri Müftüsü Mustafa Onat ve daha birçok isim katıldı.
 
Cenazede Meliha Girgin’in torunu İSMEK müdürü Müge Girgin’in ve İnci Aydar’ın bitkin olduğu gözlendi. Cenaze namazı Küçük Kılıçlı Merkez Cami’de kılındı. Ardından Küçük Kılıçlı Mezarlığına defnedildi. Cenaze defnedildikten sonra cenazeye katılanlara yemek ikram edildi.
 
Biz de Değişim Ailesi olarak merhume Meliha Girgin’e Allah’tan rahmet, Girgin ailesinde de baş sağlığı diliyoruz.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol