Silivri Facebook
banner88

GÜLLÜOĞLU'NA YAKIŞMADI
 
Haber Merkezi
 
Foseptik çukurlarının dolmasına rağmen atık suyunu boşalttırmayan, E-5 karayolu Bright Tekstil’in yan tarafında faaliyet gösteren Güllüoğlu Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş’ye belediye tarafından 1000 YTL para cezası verildi.
 
Ceza ile ilgili işlem yapan Silivri Belediye Encümeni’nin 06/06/2008 Tarih, 516 karar ve 6 sıra nolu kararı aynen şöyle:
 
Belediyemize yapılan şikayet üzerine Zabıta Memurlarınca 04/06/2008 tarihinde yapılan kontrol neticesinde; İlçemiz, Yeni Mahalle, Muratçeşme Caddesi, No: 119’da faaliyet gösteren Baklavacı Güllüoğlu Gıda San. ve Dış Tic. A. Ş.’nin foseptik çukurunun dolduğu atık suyunun fazlası E-5 Karayolu kenarında Koyundere mevkiine aktığı, Parkköy istikametine kadar geldiği çevreye pis koku yaydığı, çevre ve insan sağlığı açısından sakınca yarattığı tespit edilmiş olup; adı geçen Baklavacı Güllüoğlu Gıda San Tic. A. Ş’ye İmar Kanununun 40 ve 42. Maddesi gereğince 1.000 YTL para cezası takdir edilmesine aynı konunun tekerrürü halinde para cezası miktarının artırılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Konu ile ilgili şikayette bulunan vatandaşlar; “Güllüoğlu gibi bir firmanın böyle bir işi yapmasını açıkçası çok yadırgadık.
 
Gıda maddesi satan firmaların hele de ismi marka olmuş bir firmanın böyle şeyler yapması çok üzücü. Artık bir şeyler alırken kime güveneceğiz. Bunun gibi firmalar bile bir takım şeylere dikkat etmiyorsa vay halimize.” dediler.
 
Vtandaşlar daha sonra bu pisliğin bir an önce kaldırılarak daha hijyen bir ortamın sağlanmasını da istediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol