Silivri Facebook
banner88

Güzelbahçe'de müzik ziyafeti
 
Haber: Müge CESUR
 
Yıllar önce müzik dünyasında 'Dişi Tarkan' olarak kendinden söz ettiren Ebru Aydın, uzun bir sessizlik döneminden sonra 'Müsaadenizle ile yeniden müzik dinleyicisi ile buluşuyor. Sanatçı bir ailenin kızı olan Ebru Aydın, dört yıl Tarkan'ın bir yıl Zerrin Özer'in vokalistliğini yaparak müzik dünyasına adım atmış, 1998'de ilk albümü 'Son Verdim'i çıkartmıştı.
 
Ebru Aydın, bu albümünde Gökhan Özen ve Mustafa Sandal gibi ünlü popçuların desteğini aldı. Mustafa Sandal, Ebru Aydın'a 'Bir Gün Mutlaka' şarkısını hediye etti. Gökhan Özen ise albümdeki tüm şarkıların düzenlemelerinde stüdyo aşamasında bulunup Ebru Aydın'ı bir an olsun yalnız bırakmadı. İki ünlü popçunun desteğini alan Ebru Aydın, "Bu benim için büyük bir onur ve gurur. Mustafa'nın şarkısı harika. Bu şarkıyı okumaktan gurur duyuyorum. Gökhan ise şarkıların seçiminde ve düzenlemelerinde fikir verdi. İnanılmaz güzel bir albüm yaptık. Umarım herkes beğenir" dedi.
 
Ebru Aydın dün akşam Güzelbahçe’de küçük bir müzik ziyafeti sundu. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Aydın’ın şarkılarına misafirleri de eşlik ettiler. Orkestrası ile birlikte canlı söyleyen Aydın, Kıbrıs’ta da müzik anlamında önemli başarılara imza attığı biliniyor. Dün akşam program öncesi kısa bir konuşma yapan Aydın ‘Silivri’yi çok beğendim.
 
Daha öncede birçok defa gelmiştim. Bu akşam burada olmak çok güzel. Senelerdir müzikle uğraşıyorum. Eski şarkılar insanlar tarafından seviliyor. Bu yeni albümümde de iyi bir şeyler yapmaya çalıştık. İçime sindiğini söyleyebilirim.
 
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Güzelbahçe işletme sahibi Zuhal Alptekin’in de yakın arkadaşı olan Ebru Aydın’ın albümünün yapımcılığını Özgür Aras’ın prodüktörlüğünü iki genç müzisyen Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl’ın beraber yaptığı albümün düzenlemelerinde ise Cenk Çalışan, Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl imzası var.
 
“Müsaadenizle” DMC Müzik etiketiyle yakında müzik marketlerdeki yerini alacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol