Silivri Facebook
banner88

''Hac ve umre kayıtları devam ediyor''
Silivri Müftüsü Mustafa Onat, hacı ve umrecilere, Hac ve umre kayıtlarının devam ettiğini duyurdu. Onat yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Hac kayıtları tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz müftülüğünde de başlamıştır. Daha önceki senelerde ön kayıt yaptırıp da hacca gidemeyen ile bu sene ilk defa müracaat edenler ilçe müftülüğümüze müracaat edip, kayıt yaptırmak mecburiyetindedirler. Kayıt yenileme ve ilk defa kayıt yaptırmayanlar kuraya katılamayıp, hacca gitme imkânı bulamayacaklardır.
Daha önce hacca gidenlere ikinci defa hacca gitme imkânı yoktur. Tek olarak kayıt yapılabildiği gibi 3/5 kişilik aile olarak ta bir tek kura ile kuraya katılmak şeklinde de kayıt yaptırabileceklerdir.
İlgili vatandaşlarımızla, hacca gitme programı ve düşüncesinde olan istekli vatandaşlarımız 08- 24. 04. 2009 tarihleri arasında kayıtlarını yeniletmelidir. Kayıt yenileme ve ön kayıt yaptırmak isteyenler bizzat nüfus cüzdanı fotokopisi ile beraber, ilçe müftülüğümüze gelerek kayıtlarını yaptırmalıdır. Kayıt yaptırmayan veya yeniletmeyenlerin hac kurasına katılma ve dolayısı ile hacca gitmeleri mümkün değildir.
Umre kayıtlarımız ise devam etmektedir. Her ay, her hafta, yedi günlük (bir haftalık), 10 günlük, 14 günlük, 20 günlük normal umre turları, 14, 26 günlük de ekonomik umre turları, otel açık büfe ve normal yemekli şeklinde umre programları vardır. Geniş bilgi almak ve müracaat etmek isteyenler ilçemiz müftülüğüne müracaat edebilirler.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol