Silivri Facebook
banner88

Hafriyat dökümüne Kandemir müdahalesi!

Geçtiğimiz günlerde Yeni Mahalle Garden arkasında bulunan Koyun Dere yatağına, Asturgut firmasına ait kamyonların hafriyat dökümü yaptığını ve Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan’ın duruma müdahale ettiğine gazetemizde yer vermiştik.
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, olaya müdahale ederek bölgede incelemelerde bulundu. Kandemir “Buna inanmak istemiyorum, bu bir felaket” dedi.

Kandemir: “Sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacaktır”

Kandemir, bölgede yaptığı incelemelerinin ardından şunları söyledi; “Benim çocukluk yıllarımdan kalan bu yerleri, bu şekilde görmek beni son derece üzdü. Buraya hafriyat dökümünün usulsüz olduğu her haliyle ortada. Bunu yapan firmaya, kanunlar çerçevesinde en ağır cezanın verilmesi için elimden geleni yapacağım. Yapılan hiçbir usulsüz işi, yapanın yanına kar bırakmayacağız. Bundan sonra da, bu tip olayların, başlamadan önüne geçmek için ne gerekiyorsa, arkadaşlarımla birlikte çalışacağız. Benim Silivri halkından da küçük bir isteğim olacak. Silivri hepimizin. Bu tip olayları gören ya da duyan vatandaşlarımızın, gerekli mercilere ihbar etmelerini istiyorum. El ele verirsek, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel olamaz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol