Silivri Facebook
banner88

HASAN ÖZVARNALI'DA DAYAK SKANDALI...

HASAN ÖZVARNALI’DA DAYAK SKANDALI

Silivri Hasan Özvarnalı İlk Öğretim Okulu 3-C sınıfı öğrencisi 9 yaşındaki E.M. sınıf öğretmeni C.Ö.K. tarafından dövüldüğü iddia edildi. Kulağında morluk oluşan öğrencinin annesi polise başvurarak öğretmenden şikayetçi oldu.

Silivri Hasan Özvarnalı İlk Öğretim Okulu 3-C sınıfı öğrencilerinden E.M.'nin annesi Türkan Metin, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne başvurarak E.M.'nin sınıf öğretmeni C.Ö.K tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Silivri Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi'nden de "basit müdahale ile iyileşecek" teşhisi doğrultusunda darp olayını belirleyen rapor alan öğrenci velisi Türkan Metin, öğretmen C.Ö.K'dan şikayetçi oldu.

 

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından polis merkezine davet edilen avukat eşliğinde ifadesi alınan 9 yaşındaki ilkokul 3. sınıf öğrencisi E.M., yaşanan olayı ayrıntılarıyla anlattı.

 

GEÇEN SENE DE AYNI OLAY YAŞANMIŞ

 

Öğretmenden şikayetçi olduklarını belirten Türkan Metin, "aynı sınıfta ikiz çocuklarım eğitim görüyor. Aynı öğretmen geçtiğimiz yıl da diğer çocuğumu dövmüştü. Sırtında ve kolunda oluşan darp izleri doğrultusunda rapor alarak şikayetçi olmak istediğimizde okul müdürü Nilüfer Demirkaya ve o dönem İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Erdal Aslan, öğretmenin sicilinin çok parlak olduğunu belirterek şikayetçi olmamam için beni ikna ettiler. Oysa şimdi aynı öğretmen diğer çocuğumu dövdü. Kendisinden şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

 

KAYAPINAR: SORUŞTURMA AÇACAĞIZ

 

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, okul Müdürü Nilüfer Demirkaya'dan telefonla bilgi aldıktan sonra "malesef üzücü bir olay yaşanmış. Hemen soruşturma açarak yasal gereğini yapacağız" dedi.

 

Öğrenci Velisi Türkan Metin ile de telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, öğrenci dövülmesine asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

 

 YARIN CUMHURİYET SAVCISI İFADE ALACAK

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından olayla ilgili olarak telefonla bilgilendirilen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da öğretmen C.Ö.K'ın yarın (27 Mart 2013 çarşamba) Silivri Adliyesi'ne davet edilerek ifadesinin alınacağını söyledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol