Silivri Facebook
banner88

Hasgal, Turan'a teşekkür etti
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Fatih İlköğretim Okulu ve Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çankaya, Silivri Belediye Başkan Danışmanı Sancak Dolar ile birlikte ilk önce Silivri Ceza İnfaz Kurumları içinde yer alan ve bu yıl eğitime başlayan Fatih İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Başkan Turan, Okul Müdürü Şendoğan Çorbalı, okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile bir araya gelerek isteklerini dinledi, değerlendirmede bulundu.
 
HASGAL'DAN TURAN'A ÇÖPLÜK TEŞEKKÜRÜ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşlarının ikinci durağı, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi oldu. Okulu yaptıran Yaşar Gümüş ve okulu ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’in de katıldığı görüşmede, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürü Saim Eşmeoğlu ve öğretmenler, okul yanındaki çöplüğü kaldıran Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a teşekkür etti. Öğretmenler, “Çöplüğün kokusu ve görüntüsünden çok rahatsızdık. Siz geçen yıl çöplüğü kaldırma sözü verdiniz ve kaldırdınız. Teşekkür ederiz” dedi.
HASGAL’A EK BİNA
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ne ek bina yapılmasının da gündeme geldiği görüşmede, Sevim-Avni Çoğal İlköğretim Okulu’nun aynı derslik kapasitesine sahip daha küçük bir tip projenin okula uygulanması da ele alındı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Yaşar Gümüş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Sevim-Avni Çoğal İlköğretim Okulu’ndaki çalışmaları inceleyerek aynı tip projenin Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ne uygulanabilmesine yönelik taslak hazırlama kararı aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol