Silivri Facebook
banner88

İETT Tam Bir Muamma
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada Silivri`de İETT bilmecesi başlıklı haberimize verilen cevapta şu ifadelere yer verildi
 
"Avcılar işletme şube müdürlüğümüz hizmet alanında bulunan Silivri ve çevresine; 303 (Silivri-Yenibosna Metro) hattında 96 adet Özel Halk Otobüsü ile 5-10 dakika sefer aralıkları ile ayrıca, sabah ve akşam olmak üzere aynı fiyat tarifesi ile Silivri`den 07:00, 17:10, 19:30, saatlerinde, Yenibosna Metro`dan ise; 05:50 ile 18:00 saatlerinde ulaşım hizmeti verilmektedir.
 
İstanbul`da çok geniş bir alna yayılan Toplu Taşıma hizmetinin yalnızca İETT otobüsleri ile yapılması mümkün olamadığından, bir çok bölgede Toplu Taşımada yardımcı unsur olan Özel Halk Otobüsleri ile beraber ulaşım hizmeti verilmektedir.
 
Bu kapsamda; Silivri ve çevresine çalışan 96 adet otobüs yeterli olduğundan, bu bölgeye İETT otobüsü çalıştırılması Toplu Taşıma prensipleri açısından uygun görülmemektedir.
 
Ayrıca, Toplu Taşıma araçlarının fiyat tarifeleri,  Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından hatların çalışma bölgeleri, hat mesafeleri v.b gibi özellikler göz önünde bulundurularak belirlenmektedir."
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol