Silivri Facebook
banner88

İmamhatipliler İsrail'i protesto etti!

Haber MERKEZİ

Filistin’de yaşanan vahşetin sorumlusu olan İsrail’i kınamak için eylem düzenleyen Silivri İmam Hatipliler Derneği, geçtiğimiz cumartesi günü bir araya geldi. Silivri Uğur Mumcu Meydanında eylem yapan Dernek yöneticileri ve üyeleri, İsrail’i lanetledi. Dernek başkanı Uğur Kanoğlu, Amerikan ve İsrail mallarına boykot çağrısı yaparken, tüm halkı boykota katılmaya davet etti.

Kanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ey Müslümanlım diyenler. Şimdi boykot zamanıdır. Evlerimize aldığımız ürünler için, harcadığımız paranın kimlerin kasasına para, kimlerin silahına mermi, kimlerin uçağına, tankına bomba olduğunu düşünme zamanıdır. Gözünü kan bürümüş hayvandan aşağı mahlukların, masum insanların üzerine attıkları füzeler, Amerikan ve İsrail sermayesine bilerek ya da bilmeyerek verdiğimiz destekle düşüyor olabilir. Bugün Yahudiler, bir kez daha Müslüman topraklarında vahşet saçıyorlar. Bu bir savaş değil, zulümdür. TV karşısında gözyaşı döküp, Amerikan ve İsrail ürünlerini kullanmayalım.  Bugün aldığımız ürünler ile silahlanan vahşiler, yarın sizlerin canlarınızı da vururlar. Mekke’de Müslümanlara boykot uygulandığı zaman, kırsal alana çekilen Müslümanlar, günlerce aç kalmışlar ve açlık içindeki çocukların çığlıkları her yanı sarmıştır. Putperest ve Siyonist işbirliği kanlı miraslarını hep birlikte devam ettirmektedirler.
 
Bu gün dünya, özellikle mazlum halklar, masonik holdingler ve şirketler ile yönetilmektedir. Para gücü ve ekonomiyi masonluk ve insan gücünü ele geçirmiş zalimlere karşı, kısas mantığı ile ekonomik boykot yaparsak, mali kayıp anlamında büyük bir sarsıntı geçirirler. Bugünkü savaş tekniklerinden birisi de budur. Bizim gibi köleler olmazsa, bunlar gibi efendiler olamaz. Demek ki, insanların biyolojik Yahudi olmaları ile kafaların psikolojik Yahudi olması arasında bir fark yok. Bizler hep biyolojik Yahudi aradık. Ama psikolojik Yahudi’yi unuttuk. Gelin şu içimizdeki İsrail’i yok edelim. Bilinçli bir şekilde bizleri sömüren, yoksul bırakanlara karşı boykot silahı ile karşı çıkalım. Allah, Filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Biz Müslümanlara da uyanmayı ve mazlum kardeşlerimize sahip çıkmayı nasip etsin. Kardeşlerimiz için bir şeyler yapalım. Haydi, boykot ilk tokadımız olsun şu eşkıya sürülerine.” Uğur Mumcu alanında gerçekleştirilen protesto açıklamasının ardından, Filistin’de hayatını kaybedenler için, gıyabında cenaze namazı kılındı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol