Silivri Facebook
banner88

Silivrisporla ilgili olarak yıpratma kampanyası başlatan Engin Akın yine elini yüzüne bulaştırdı. Silivrisporlu bazı futbolcuların belediye de çalışıyor gibi  gösterilerek maaş aldıkları yönünde haber yapan Engin Akın’ın geçtiğimiz yıl Alibeyspor Kulübü oyuncusu olan İlhami Çiftçi’nin belediyeye alınması  için Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ve  kulüp yöneticileri ile belediye müracaatta bulunduğu ortaya çıktı.

Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek  iki gün üst üste çıkan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı : Silivrispor kulübün  ile ilgili iki gün üst üste yapılan kasıtlı haberler sonrası Engin Akın’ın gerçek yüzü bir kere daha ortaya çıktı. Silivrisporlu bazı futbolcuların belediye bünyesinde çalıştırıldıkları ve maaş aldıkları yönünde çıkan  haberlerle hem kulübümüz hem de  Silivri Belediyesi yıpratılmak istenmektedir. İlk gün çıkan haberin altında Kaan Göktaş ve Engin Akın imzası bulunmaktaydı. Kaan Göktaş’ın sporla ilgili olmadığı kabul edilerek bu konuda bilgi sahibi olmamasını hoş karşılanabilir. Bundan dolayı kendisinde art niyet aranmayabilir fakat Engin Akın’ın için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
 
"İLHAMİ ÇİFTÇİ’NİN BELEDİYEYE GİRİŞ DİLEKÇESİN KİM VERDİ?"
 
Geçtiğimiz yıl Alibeyspor’un oyuncusu olan İlhami Çifçi için Alibeyspor Kulüp Yönetimi  toplanarak 22-10-2007 tarih ve 9 sayılı şu kararı aldı : Alibeyspor yönetim kurulu olarak mağdur durumda bulunan oyuncumuz  İlhami Çiftçi’nin mağduriyetini gidermek amacıyla Silivri Belediye Başkanlığı’na iş müracaatında bulunulmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.
Bu kararın alınmasının ardından Alibeysporun bu günkü başkanı ve o günkü 2. başkanı Ali Tonta  belediye özel kalemine yanında yönetim kurulu arkadaşları  ve Engin Akın ile giderek dilekçeyi  verdi. Yani Engin Akın bir sene önce İlhami Çiftçi’nin belediyeye girmek için müracaat ettiğini ve girdiğini biliyordu.
 
"BİR SENEDİR NEREDEYDİN ENGİN AKIN ?"
 
Bir sene önce alınan karar sonrası belediye ye giren bu arkadaşın  belediyede çalıştığını Engin Akın biliyordu. Hatta diğer futbolcularında belediye de çalıştığını Engin Akın biliyordu. Peki Engin Akın bir sene böyle bir haber yazmak için neyi bekledi ? Sorunun cevabı belli. Engin Akın’ın amacı habercilik değil sadece şahsi kaprislerini giderme çabalarıdır. Futbolcuların belediyede çalışmaları veya çalışmamalı ayrı bir tartışma konusu bununla ilgili de gerekli açıklamayı yapacağım. Fakat burada önemli olan Engin Akın’ın gerçek yüzünün bir kez daha ortaya çıkmasıdır.
 
"ALİ TONTA’DA OLAYI DOĞRULADI"
 
Bu günkü Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’da İlhami Çiftçi ile ilgili belediyeye yapılan iş müracaatında Engin Akın’ın yanlarında olduğunu doğruladı. Tonta ayrıca bunun dışında bir başka oyuncuları içinde belediyeden iş talebinde bulunduklarını ve o arkadaşında şu anda belediye de çalıştığını belirtti.
 
"KEŞKE TÜM FUTBOLCULARIMIZA BÖYLE İMKAN SAĞLASAK"
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve belediye meclisine bu konuda spora verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Keşke imkan olsa da tüm daha çok oyuncumuza böyle imkanlar sağlayabilsek.
 
"EFSANE BAŞKANA VE GENEL KAPTANA SOR?"
 
Yıllardır kulübün kahrını çeken Kenan ağabey ve Ünal’a niçin böyle bir imkan sağlanmadığını  daha 5 aylık bir yönetim olarak bize değil yıllardır bu kulüpte başkanlık ve genel kaptanlık  yaptığı için efsane adını taktığın isimlere sor Engin Akın. Onların yıllardır yapamadıklarının faturasını beş aylık yönetime kesme.
 
"KAPTAN ÖZGÜR’Ü İÇİN RİCACI OLDUM"
 
Silivrispor yönetimine seçildikten sonra takımımızın kaptanı Özgür’e yüksek ücrette transfer teklifleri vardı. Kendisinin kulüpte kalması için büyük çaba sarf ettik. Bu konuda da Silivri Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’a  Kaptan Özgür’ün belediyeye işe alınması konusunda  Silivrispor yönetimi adına ricacı oldum. Belediye başkanımız bizi kırmadı ve Kaptan Özgür’ü bu sayede kadromuzda tutabildik. Özgür’de büyük bir fedakarlık göstererek kulübünü tercih etti ve yuvada kaldı. Her ikisine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yani bizim dönemimiz de sadece Özgür belediye ye girdi. İlhami, Cüneyt ve Atay daha önce belediyede çalışan oyuncularımızdı. Yine söylüyorum keşke imkanımız olsa da tüm oyuncularımızı böyle bir fırsattan faydalandırabilsek. Böyle bir davranışın doğru olup olmadığı konusunda ise önümüzdeki hafta başında daha detaylı bir  açıklama yapacağım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol