Silivri Facebook
banner88

Işıklar miniklerin sevincine ortak oldu

Özel Silivri Fatih İlköğretim Okulu Anasınıfları arasında düzenlenen resim yarışmasında derece alan öğrenciler hediyelerini ve sertifikalarını Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri İlçe Kaymakamı A.Mesut Demirkol, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Duman ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın elinden aldılar. Minik öğrencilerin müzik eşliğinde sundukları danslarla başlayan gösterinin sonunda oluşturulan Ay Yıldız Figürü büyük alkış aldı. ‘’insana yapılan yatırım boşa gitmez’’felsefesinden yola çıkan Fatih Koleji Yetkilileri katılımcılardan büyük alkış aldı.111 öğrencinin katıldığı yarışmada derece alan öğrencilerin isimleri ve sıralama;
Busecan Karakuş-P.M. Paşa İlköğretim Okulu-Birinci
Liva Naz Ateş-Erguvan Anaokulu-İkinci
Hasan Tunç Günel –Abdullah Aliye Can Anaokulu-Üçüncü
Zeynep Değirmendere-Abdullah Aliye Can Anaokulu-Dördüncü
Berkan Bakır-Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu-Beşinci
Ayşe Gülce Güzdemir-P.M. Paşa İlkokulu-Altıncı
Cihat Ali Yaman-P.M. Paşa İlkokulu-Yedinci
Nazar Sayın-Gazi İlköğretim Okulu-Sekizinci
Berfu Renda-Turgut Reis İlköğretim Okulu-Dokuzuncu
Rana Koçur-Erguvan Anaokulu-Onuncu
Ebrar Bayrak, Alpay Durmaz, Hilal Memişoğlu,Sıla Pıtırlı,Kerem Helvacıoğlu,Öykü Özkan,Sude Teker,Ayşe Ayten,Beyzanur Sakın ve Beyza Özgür’de yarışma sonucunda mansiyon alan öğrenciler arasında.

Münevver Kuş, Ömer Faruk Küçükkaya Gülseren Özel ve Nazan Atmaca isimli öğretmenlerden oluşan jüri heyeti, verdikleri derecelerin öğrencilerin kendilerinin gelecekte daha güvenli adım atabilmeleri açısından bir başlangıç noktası olduğunu söyledi.


Yirmi öğrenci ödül aldı
Özel Silivri Fatih İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde yapılan ödül törenine İlçe Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Emniyet Müdürü Ömer Duman, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.  
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan ödül töreninde yirmi öğrenci ödül aldı.

Işıklar; “Yarışmaya katılanları kutluyorum”
Minik ressamların sevinçlerine ortak olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şunları söyledi. Başkan Işıklar “Bu organizasyona emeği geçenleri kutluyorum. Çocuk gelişiminde, çocuğun çevre ile tanışmasında ve çevreyi tanımasında resmin çok önemli olduğuna inanıyorum. Ödül alan ve yarışmaya katılan çocuklarımızı, öğretmenlerini ve tabii ki ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol