Silivri Facebook
banner88

İstanbul'da ki en başarılı firmaların 7'si birden Silivri'den

Haber:Müge CESUR

Silivri ve Sanayici İş Adamları Derneği (SİAD), dün Park Otelde gerçekleştirdiği bir toplantıyla , Türkonfet’in ‘kobilerde dönüşüm’ kapsamında düzenlemiş olduğu seçmeler sonucu Silivri’de başarı gösteren firmaları tanıttı. Türkiye genelinde Seçilen toplam 24 firma arasında, İstanbul’daki  7 firmanın tamamının Silivri’den çıktığını söyleyen SİAD Başkanı Kadir Baran, gururlandıklarını ifade ederek firma yetkililerini tebrik etti. Saat 11.de başlayan toplantıya SİAD Başkanı Kadir Baran,dernek üyeleri ve seçilen firmaların yetkili isimleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan SİAD Başkanı Kadir Baran şu ifadeleri kullandı:

Baran:“Bizim için gurur verici bir tablo”

“Silivri’den böyle bir başarı çıkarmamız bizim için çok önemli. Aslında başarılı firmalar 28 Kasımda İzmir’de düzenlenecek olan 12. İş Dünyası zirvesinde açıklanacaktı. Fakat biz bu gurur tablosunu yerel basınımızla paylaşmak istedik. 200’ü aşkın firmadan 2,tura kalan 142 işletme oldu.. Bunlardan 7 tanesi İstanbul, 3 tanesi Bursa, 4 tanesi İzmir, 1 tanesi Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden,3 tanesi İç Anadolu’dan, 4 tanesi Akdeniz Bölgesi, 2 tanesi Karadeniz bölgesi olmak üzere toplam 24 firma seçilmiştir. Ve İstanbul’dan seçilen bu 7 firmanın tamamı Trakya’dan ve Silivri’den çıkmıştır. Bu bizler için gurur verici bir olay. Bu biraz benim içinde sürpriz oldu. Seçilen firmaları  hepsi derneğimizin üyesi. Ben hepsini teker teker kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Daha fazla katılım olsaydı, daha büyük bir başarı gösterebilirdik”

Ardından firmaları ve yetkililerini tanıtan SİAD Başkanı Kadir Baran “Aslında daha fazla firmamızın seçileceğinden emindik. Fakat gerekli evrakları doldurmayanlar oldu.  Yada başarılarındaki gizli soruları yanıtlamaktan kaçındılar. Hepsinin başarıları olduklarından emin olduğum için daha iyi sonuçlar çıkarabilirdik inancındayım. Ekonomik krizin yaşandığı şu günlerde yeterince güçlü olmayan kobilerimiz krizden etkilendi. Daha az etkilenmek  ve güçlükleri aşmak için daha fazla çalışmak gerekiyor.” Dedi.
Ardından seçilen firmaları ve firma sahiplerini tanıttı. Firma sahipleri işletmeleri hakkında bilgiler verdi ve başarılarının sırlarını anlattı.
Değirmenköy Sipahioğlu Çelik Yay ve Sanayi sahibi: M.Ali Sipahioğlu yaptığı konuşmada siyasi olaylara girince tepki aldı.

 

İşte İstanbul’da 7 firma içinde giren şirketler

Renk Yolu Kimya Ltd.
Ayso Gıda ve Yemek Üretim San.Tic.A.Ş
Sipahioğlu Çelik Yay ve Yan Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.
Nurtel Sanayi A.Ş
Betafence
Euronut Gıda San. Tic. A.Ş
Napar Tekstil


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol