Silivri Facebook
banner88

İYİKİ DOĞDUN ŞAMPİYON...

İYİKİ DOĞDUN ŞAMPİYON...

Silivriliyiz.com ailesinin acar muhabirlerinden eski boksör İbrahim Yucal, (Namı değer Abraham) doğum gününü arkadaşları ve Siyasetçilerin katılımı ile kutladı.

30 yaşına giren İbrahim Yucal’ın doğum günü partisine, CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Selami Değirmenci ve ekibi, Slivriliyiz.com İmtiyaz sahibi Cihangir Davutoğlu, CHP Silivri İlçe Örgütü adına Basın Danışmanı Tolga Emek, Örgüt Sekreteri Hatice Tüzel, Gençlik Kolları BaşkanTemsilcisi Berker Esen, SHA İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker, Yörünge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eren Ermiş, Mavi Ev Mantı İşletmecileri Jülide ve Murat Saral, Süpersilivri.com İmtiyaz Sahibi Cem Güner, Ak Parti Silivri Basın Danışmanı Servet Yıldırım, Ak Parti Silivri Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Berktaş, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Belediyesi Basın Danışmanı Melis Avcı, silivridehaber.com İmtiyaz Sahibi Özgün Deniz Gündüz  ve İbrahim Yucal’ın arkadaş ve dostları katıldı. 30 yaşına giren İbrahim Yucal;” bugünü bana organize eden başta patronum, ağabeyim, babam, akıl hocam Cihangir Davutoğlu ve kardeşim Emin Serhat Yucal’a teşekkür ederim. Doğduğum gün biraz düşündürücü. Çünkü 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü. Biraz manidar olsa da bugün burada artık doğum günümü mü yoksa diğer günümü kutlamaya gelen herkese çok teşekkür ederim. Burada olan, olamayan, telefonla arayan, sosyal medya aracılığı ile doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.”dedi.

Doğum gününe katılanların alkışlarıyla, üzerinde Türkiye Gençler Boks Şampiyonluk günlerini hatırlatan “İYİKİ DOĞDUN ŞAMPİYON” yazılı pastasını kesen İbrahim Yucal’ın mutluluğu gözlerinden okundu…

Biz de Silivriliyiz.com ailesi olarak İbrahim Yucal’a yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederiz.

 

 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol