Silivri Facebook
banner88

Kaldırımlar İşgal Edildi
 
Kamu malı olarak işaretlenen ve hiç bir zaman sergi ve satış yapılması mümkün olmayan bu manzara karşısında şaşkına dönen halk Silivri belediyesinin ve yetkililerin buna mani olmasını istediler.
 
Bu konuda konuşan Silivrililer "Bu manzaralar karşısında artık bıktık. kimse görevini yapmıyor. Gazeteler yazıyor çiziyor ama bunları ne gören var ne işiten. Bazılarını halk şikayet ediyor. Belediye gelip oralara ceza yazıyor. Ancak ceza yazan memur ceza yazmaya gelirken veya ceza yazmadan dönerken bir başka yerde aynı manzaralarla karşı karşıya geldiği halde onlara bir şey söylemiyor. Çünkü oraları şikayet eden yok.
 
Peki! Kardeşim illaki şikayet mi etmek lazım? Niçin sen görmüyorsun? Senin görevin bunları görmek değimli? Şimdi dışardan biri gelse Kaldırım üzerine sergi açsa bu yasak değil mi? Peki! Yasaksa iş yeri sahibi nasıl dükkanın önüne sergi açabiliyor. Bu ikilik niye ? Bu kirlilik niye ? Dahası  asfalt üzerine bir iki şey koyarak dükkanının önünü trafiğe kapatan kişilerin bunları yapmaya hakları var mı? Bu resmen suçların en büyüğüdür. Asfaltlar trafiğe ayrılmış yerlerdir. Bu yerlere her isteyen araç yanaşabilir. Eh benim dükkanımın önüne yanaşmak yasak demek mümkün değildir. Herkes dükkanının önünü bu şekilde açarsa araçlar ne yapacak" dediler.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol