Silivri Facebook
banner88

KANDEMİR VE OTLATICI HABERTÜRK'TE SİLİVRİ YOĞURDUNU ANLATTI

Haber Türk TV’de haftasonları yayınlanan “Oylum Talu’yla Burası Haftasonu” isimli programa, geçtiğimiz Pazar günü Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Ayhan Otlatıcı konuk oldu. Kandemir ve Otlatıcı,  Silivri yoğurdunun özelliklerini anlatarak, bu yıl 48.’si gerçekleşen Silivri Yoğurt Festivali’nden bahsetti.

Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Ayhan Otlatıcı, geçtiğimiz Pazar günü Haber Türk TV’de Oylum Talu’yla Burası Haftasonu isimli programa konuk oldu. Silivri’nin kültürel değerlerinin anlatıldığı programda, Silivri Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteri yaptı. Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı Silivri yoğurdunun diğer yoğurtlara benzemediğinin altını çizerken, Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir de geçmişten günümüze yoğurdun tarihçesini anlatarak, tüm Haber Türk ekibini seneye gerçekleşecek 49. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinliklerine davet etti.

KADİR ÇÖPDEMİR SİLİVRİ YOĞURDUNUN REKLAMINI YAPTI
Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Ayhan Otlatıcı ve Silivri Belediyesi Halk Oyunları ekibinin ardından programa konuk olan televizyon yapımcısı ve dizi oyuncusu Kadir Çöpdemir, Silivri yoğurdunun reklamını yaptı. Silivri yoğurdunu şarküterilerden satın aldığını ve beğenerek yediğini söyleyen Çöpdemir, yoğurdun özelliğini göstermek için çömleği ters döndürerek, dökülmediğini canlı yayında izleyenlere gösterdi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol