Silivri Facebook
banner88

KANDİL KUTLADI DERT DİNLEDİ...

KANDİL KUTLADI DERT DİNLEDİ

AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş vatandaşların Mevlid Kandilini kutladı. Kandil simidi dağıttı…

 Karakaş, beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Ebru Özsoy, Alpaslan Çalış, Yaşar Çankaya, Aydın Karabina, Şehabettin Hayta, Yavuz Bayram, İsmail Taşkın ve Alibey Mahalle Başkanı Atilla Yıldırım ile Marmara Plaza’nın önünden başladığı kutlamalarını Terminal’e kadar devam ettirdi…  Yan yol üzerindeki bütün dükkanları ziyaret eden Karakaş ayrıca yol üzerinde karşılaştığı vatandaşların da Mevlid Kandilini kutladı…

Kutlamalar sırasında vatandaşlardan ilginç şikayetler de geldi… Oto galerilerinin bulunduğu yerdeki evine girerken kapıda Metin Karakaş’ı gören bir kadın “ görüyorsunuz evimize girerken bile eziyet çekiyoruz, bu yerleri kaldırın artık” diye dert yandı. Karakaş “ belediye başkanı kaldırmak için çalışma başlattı, yakında kalkacak” dedi.

Bir başka vatandaş (Oğuz Ezmeci) iki gün önce Hayat Hastanesi’nde haksızlığa uğradım, eşime hatalı işlem yapıldı ve bizden iki kere ücret alınmak istendi. Hakkımı arayın” dedi. Karakaş vatandaşın telefonunu alarak ilgileneceğine söz verdi.

Kandil kutlaması 50 dükkan 300 civarı vatandaşa dağıtılan kandil simidi ile sona erdi. Ayrıca ilçe kadın kolları da kandil simidi dağıttı.

 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol