Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ ÇATTI DA ÇATTI...

KARAKAŞ ÇATTI DA ÇATTI…

SİLİVRİ AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş bugün düzenlediği basın toplantısında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a çattı…

Karakaş, basın toplantısında ülkenin genel siyasetinden, İlçede yaptıkları hizmetlerden, yerel konulardan bahsetti ve soru cevap şeklinde geçen toplantının hedefinde Işıklar vardı.

Karakaş’ın basın toplantısında 13 kişilik meclis ve yönetim kurulu üyelerinin yer alması neredeyse basın mensuplarından fazlaydı…

Karakaş’ın basın toplantısında söyledikleri özetle şöyle:

İLÇEDEKİ HİZMETLER

“Bütçe görüşmelerinde belediyenin iyi idare edilmediğini, promosyon belediyesi olduğunu söylemiştik. Silivri Belediyesi’nde tarihinde ilk defa 4 Milyon TL faiz ödendiğini söylemiştik… Gıda bankası ile öğünürken kendi personelinin ikramiyesini ödemiyorsun…. Belediye binasında oturmayıp çadırda oturur kültür merkezini yapardım diyen belediye başkanı çakma prestijli yolları yapmaz kültür merkezini yapardı… En çok arazi satan belediye başkanı olarak tarihe geçti. Bugüne kadar sattığı arazi parasının ne kadarını devlete ödediğini açıklasın.

SİYASİ AHLAKSIZLIK

Siyasi ahlaksızlık olarak gördüğüm Değirmenköy CHP Mahalle Evi’nden 4 yıldır kira almıyor, yesinler seni… Sevsinler seni… Kılıçdaroğlu’na iadeli taahhütlü gönderdim. Yetim hakkı yemek istemeyenler cevabını versinler.

Boğluca Deresi’ne astırdığı teşekkür ilanında İSKİ Genel Müdürü’ne ilgisi yokken teşekkür ediyorsun. Genel Müdür Ahmet Demir’in projeyle hiçbir ilgisi yok. Yıldız butiğin olduğu bina yıkıldığında Silivri nefes alacak.

Yoğurtçu heykeline 23 bin TL ödenir mi? Bir vatandaş o parayı bana versin, ben dururum dedi. Biz belediyeyi kazandığımızda kaldırıp başka yere koyacağız.

Çeltik’te okul yapılmayıp projenin BEDAŞ arkasına kaydırılmasını, Valilikte söyledik ve kabul edildi, 5 yeni okul yapıyoruz, Çeltik’te ilk öğretim okulunu da gerçekleştireceğiz.

Devlet Hastanesinde; fizik tedavi merkez,sigara bırakma merkezi ve bebek servisi yapıldı.

YALANI MARİFET HALİNE GETİRDİ

Çöp ihalesinde salladığı evrakla mahkeme kazandığını söyledi, firma sahibi açıklama yaptı… O kadar çok yalan atıyor ki, yalanı marifet haline getirdi..

Kara Mustafa için karar gelmedi dedi ama kararın geldiği ortaya çıktı.

Silkent çok kötü idare ediliyor… Silkent’te ne olduğunu açıklasın. Orada dönen dönme dolapları açıklasın. Kedinin siyah beyaz olması önemli değil tuttuğu fare önemli.

Hız sınırı için 77 Km yetmez 90 Kilometreye çıkması gerekir, gerekli girişimler yapıldı.

BASIN SORDU KARAKAŞ YANITLADI

Sahilde yıkım olacak mı?

Büyükşehir çalışma başlattı, balıkçı barınağı, küpeşte gibi belediye başkanının verdiği milli emlağa ait yerlerin yıkılması gündeme geldi. Kafasına göre yer yaptırıyor. Kadir başkana söz verdi Boşnak Bahçe’ye bir şey yaptırmayacağım diye… Yapıldı mı? Yapılmadı mı? Önce yapılanlar kalsın ama yeni yapılanlar yıkılsın.

Arıkanlar için biz ret oyu vermedik, çekimser kaldık. Biz hiçbir şekilde protokolden haberdar olmadık, biz niye başkana yetki verelim. Arıkanlı üniversite yapacaksa kendi arazileri var oraya yapsın. Başkan şimdide biz kiraya verdik diyor. İhaleye çıkması lazım. Arıkanlı’nın yemeğine niye gitmedik? Konu ne diye sorduk, ne konuşulacak dedik cevap alamadık… Arıkanlı bizi muhatap almadığı gibi, hangi arazi ile üniversite yapma kararı aldınız. Planlar bitmemiş, kiraya verdim dedi şimdide Gümüşyaka, Kavaklı nerede üniversiteler. Benim Arıkanlı ile sorunum yok, herkesin malı kendisinedir. Çok da düzgün iş adamıdır, 10-12 Milyonluk alabilecek parası da var. Yılmaz Kandemir konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi. Konu böylece kapandı.

Sanki üniversiteye karşıymışız gibi gösteriyor. Gümüşyaka’da 42 dönüm yere olumlu oy verdik. Hani üniversite? Gelirse teşekkür ederiz. Gelmezse özür dilesin.

ARKA BAHÇEDE YAŞANMIŞ BİR OLAY VAR

Belediyede yaşanmış bir olay var. Beyaz masa için dinleri soruluyormuş ona göre yardım ediliyormuş dedi… Biz de konuyu dile getirdik.

Orada olayı yaşayan adamı çağırıp dinleyecek, köpek barınağına sürüp işten atmayacak. Tehdit edeceğine; kendi meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri de konuşuyor… Önce onları sustursun. Ben de isimleri biliyorum…

Belediye başkan aday adayı olacak mısınız sorusuna:

İyi bir belediyeciyim, iyi bir planlamacıyım, bu konuda megalomanım. Partimiz, sandık başkanı olacaksın dese olurum. İlçe başkanlığına uygun gördüler, göreve başladım ve çok iyi de yürütüyorum.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol