Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ;

Karakaş; “Özcan Işıklar’ın aday olmasını istiyorum!”

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Silivri sahilinde kurduğu Gönül Sofralarıyla salladı. Yaklaşık 10 bin kişinin katılım sağladığı Gönül Sofralarına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Ünal Kaçır, Feyzullah Kıyıklık ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ta katıldı.

Gönül sofralarının ardından sahilde Nazım Hikmet heykelinin yanında bulunan Ak Noktayı ziyaret ettiler. Milletvekillerinin ziyaretlerininden yaklaşık 1 saat sonra Silivriye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Selimpaşa ve Çanta Mahallelerine kurulacak Biyolojik Atık İstasyonlarının müjdesini veren Topbaş, imarlardan ve yıkımı başlatılan büfelerden de bahsetti.

İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın gidişinden sonra Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş basın toplantısı gerçekleştirdi. Karakaş konuşmasında;bundan 4 yıl önce iftarlarımıza 300 kişilerle başlamıştık. Bugün görüyorum ki çoko yol almışız. Biz Teşkilat olarak Amatör ruhla hareket eden ve başarı elde eden bir teşkilatız. Allah bütün siyasi partilere böyle bir teşkilat nasib etsin. Bu zamana kadar 50’ye yakın iftar organizasyonu gerçekleştirdik. Mahalleye dönmüş ve hala köy statüsünde olan toplamda 18 köy ve mahallede iftar gerçekleştirdik. Bunların mutluluğu içerisindeyiz. Bugün sahilde MHP, DP, SP, sivil toplum örgüt temsilcileri ve genç yaşlı yaklaşık 10bin kişi vardı.bu zamana kadar toplamda 70bin kişiye ulaştık. Ve 7000 aileyede erzak ve daha değişik yardımlarda bulunduk. Bakmayın öyle asılan reklamlara işte bu kadar kilşiye aylık yardım ediyoruz diye. Sadece ismi var yapılan yardım falan yok. Biz onların parti ve görüş ayrımı yapılarak erzak verdiklerini de biliyoruz. Ama biz siyasi görüşü ne olursa olsun yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu zamana kadar iftarlarımıza Milletvekillerimiz de katılım sağladı. Ama CHP Silivri Teşkilatı ve Belediyenin gerçekleştirdiği iftarlara bir tane bile Milletvekili gelmedi. Cezaevine tam 8 defa CHP Milletvekilleri geliyor ama iftarlarına bir defa gelmedi. CHP iftar ruhunu gerçekleştirdikleri bu iftar sofralarına yansıtamadığını düşünüyorum. CHP oturup düşünsün neden unlar 3 dönemdir iktidar diye. Çünkü bizim milletvekillerimiz saha ziyaretlerinde bulunuyor.

Silivri Belediyesi hepimizin Belediyesidir. Bugünkü organizasyon için anons yapma talebinde bulunduk ama Başkan Yardımcısı hanımefendi bize 13’de dönüş sağlayacaktı. 14.30’da geri döndü. Böyle bir uygulamaya Belediye Başkanının izin veremeyeceğini belirtti. Bu hareket diktatörce bir harekettir. Bu gerçekleştirilen sabotajı halka havale ediyorum. Biz hoşgörü ve kardeşlik anlamında aynı payda da buluşmak istiyoruz. Bize uygulanan bu yaklaşımı Silivri halkına da uygulanmıştır. Bu yaklaşımı da Silivri halkına şikayet ediyorum.

CHP Silivri Aday Adaylık açıklamalarını gazete ve haber sitelerinden takip ediyorum. Ama ben her iki adaya da ayrı pencerelerden bakıyorum. Şunu da net bir şekilde söyleyebilirim ki Özcan ışıklar’ın aday olmasını tercih ediyorum. Çünkü bu kadar beceriksiz ve kötü bir Belediyecilik anlayışında Belediye yöneten bir kişiyi ekarte etmek istiyorum. “ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol