Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ, TUĞLU VE TURAN'DAN DOSTLUK MESAJLARI...

METİN KARAKAŞ’IN BAYRAM MESAJI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Birlik, beraberlik, hoşgörü ve manevi duygulara değinen Karakaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

Milli ve manevi duygularımızın pekiştiren, bolluk ve bereketin paylaşıldığı, eş, dost, akraba ve komşuluk ilişkilerinin kuvvetlendiği, birlik beraberlik içerisinde kutladığımız bir bayramın daha heyecanı içerisindeyiz. Bayramlar, bizleri bir birimize daha da yaklaştıran, belki de çalmayı unuttuğumuz kapıları bizlere açtıran, kavgaların bittiği, küskünlerin barıştırıldığı, çeşitli ikramlar ve hediyelerle hoş sohbetlerin gerçekleştiği manevi değerlere sahip çok özel günlerdir. Toplumumuzun her kesimi tarafından en iyi şekilde değerlendirileceğine inandığım bayram günlerinin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, bayram coşkusunun, yardımlaşma ve dayanışmanın, kardeşlik duygusu ile günümüze güç katmasını dilerim. Milli şuurumuzun güçlendiği, milletimizin tek yürek olduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı ve aynı duyguları paylaştığı müstesna günlerimizden olan Kurban Bayramı’nızı kutlar, bütün dünya da huzur ve barış getirmesi diler sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 Metin Karakaş

 AK Parti Silivri İlçe Başkanı

 

 

 

 

Tuğlu: Kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Buramın, kutuplaştırılmak istenen toplumumuzda birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Savaş çığlıklarının atıldığı, toplumun kutuplaştırılmaya çalışıldığı şu günlerde, Kurban Bayramı’nın kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olmasını dileyen Tuğlu, “Bayramlar kardeşliktir, kucaklaşmadır, barış içinde yaşamaktır” dedi.

 

TUĞLU’NUN KUTLAMA MESAJI

 

“Öncelikle, arifesinde bulunduğumuz Kurban Bayramı’nın, halkımızın birliğinin, kardeşliğinin, bütünlüğünün sağlanması ve korunmasına, savaş çığırtkanlığı yapılan şu günlerde barışa ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Unutmayalım ki, bayramlar hayatımızdaki çok önemli günlerdir. Bayramlar, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar birliktir, kardeşliktir, kucaklaşmadır, saygıdır, sevgidir…

Böyle günlerde acılarımızı paylaştığımız gibi toplum olarak mutluluğumuzu da coşku içerisinde paylaşmalıyız. Bizleri ayrıştırmak isteyenlere karşı, birlik ve beraberliğimizi korumalı, barış ve huzur içinde yaşama arzumuzu doruk noktasına taşımalıyız.

 Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin ve Türk Milleti’nin Kurban Bayramı’nı kutlar, barışa ve huzura vesile olmasını dilerim.”

 

 

 

 

Turan: Bayramlar mukaddes günlerdir

 

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Milletçe, birlik ve beraberliğimize, manevi değerlerimize sahip çıktığımız, saygı, sevgi ve dayanışma duygularını egemen kıldığımız sürece inancım o dur ki çok daha güzel günlere ulaşacağız” dedi.

 

TURAN’IN KUTLAMA MESAJI

 

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti: “Sevgili hemşerilerim; Bayramlar dini ve milli duygularımızın en üst düzeyde yaşandığı, örf, adet ve geleneklerin uygulandığı, bir toplumda millet olabilme anlayışının şekillendiği, idrak edildiği bizlere sunulmuş olan mukaddes günlerdir. Böylesi önemli günlerde toplumsal birliğimizi sağlayan değerler hatırlanır, insani güzellikler yoğun bir şekilde yaşanır, insanlar arasındaki dostluk ve kardeşlik duyguları doruk noktasına ulaşır, karşılıklı sevgi ve saygı ortamları gelişir.

 

İşte burada bizlere düşen en önemli toplumsal görev de, gelenek ve göreneklerimizin dünden bugüne yaşatılmasına vesile olan bu mukaddes günlerin sevincini, coşkusunu, birlik ve beraberlik duygularını hayatımızın her anına taşıyabilmektir. Bu güzel ve bir o kadar anlamlı günleri fırsat bilerek görüşemediğimiz yakınlarımıza, kimsesizlere, ihtiyaç sahiplerine, bakıma muhtaç yaşlılarımıza ziyaretlerde bulunup gönüllerini ve hayır dualarını almalıyız.

 

Milletçe, birlik ve beraberliğimize, manevi değerlerimize sahip çıktığımız, saygı, sevgi ve dayanışma duygularını egemen kıldığımız sürece inancım o dur ki çok daha güzel günlere ulaşacağız.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde öncelikle Silivrili hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin ve Türk Milletinin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”                                                       

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol