Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ: VEDA DEĞİL BU BİR BAŞLANGIÇ...

KARAKAŞ; VEDA DEĞİL BAŞLANGIÇ

AK Parti eski İlçe Başkanı Metin Karakaş’a Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen veda organizasyonu düzenlendi. Ak Parti Silivri İlçe Yönetiminin ve üyelerinin hemen hemen tamamının hazır bulunduğu organizasyonda Silivri Belediye Başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları tam kadro hazır bulundu.

VEDA DEĞİL BAŞLANGIÇ

Ak Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Metin Karakaş;”bugün burada benim yanımda olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir veda değil aslında bir başlangıç. Bu zamana kadar İlçe Başkanlığı yaptığım sürece Silivri’ye hizmet ettim. Artık Belediye Başkanı aday adayı olarak da ve inşallah seçimi kazandığımız zaman da, emanet olarak teslim ettiğimiz Silivri Belediyesini teslim alarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.

KARAKAŞ’A HEDİYE

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı eski ilçe başkanları Metin Karakaş’a hediye olarak el yapımı bir hediye takdim etti. Karakaş; “inşallah yerel seçimleri kazandığımız zaman aday adaylarımızdan kim seçimi kazanırsa, bu hediyeyi makamına koyması için ben hediye edeceğim.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol