Silivri Facebook
banner88

Kıbrıs gazisinden sert tepki!

Müge CESUR

 

Silivri’de ikamet eden Kıbrıs Gazisi Adnan Gürcan, Aktütün Polis Karakoluna gerçekleşen saldırıyı kınayıcı açıklamalar gönderen Eğitim Sendikalarını eleştiren bir açıklama yaptı. Eğitim Sendikalarının Silivri Belediyesinin TRT yayınlarını yanlış buldukları yönünde açıklamalarını kınayan Gürcan, ‘Aynı gece öğretmen evinde son ses müzikle çalıp söyleyen herkes önce kendine bakmalı’ dedi.

4 Ekim Cumartesi günü Şemdinli’de ki Aktütün Polis Karakoluna teröristler tarafından yapılan saldırıların ardından Silivri’den de tepkiler gelmeye devam ediyor. Önceki gün Silivri Belediyesince düzenlenen TRT Programını eleştirici açıklamalarda bulunan eğitim sendikalarına Kıbrıs Gazisi Adnan Gürcan’dan tepki geldi.

 

'Aynı gece öğretmen evinde çalıp söyleyen eğitimcilerin hepsini kınıyorum'

Aynı gece Öğretmen Evinde son ses müzikle eğlenmelerinin ne kadar doğru olduğunu söyleyen Gürcan ‘Kendileri TRT Programını eleştirirken öncelikle kendilerine baksınlar. Ben Silivri Belediyesini savunmuyorum. Onlarda geceyi iptal edebilirdi. Fakat ertesi gün programı eleştiren eğitim sendikaları, aynı gece öğretmen evinde müzik eşliğinde çalıp oynamalarını da unutmasınlar. Sesler dışarıya kadar geliyordu. Kel kele bahane bulurmuş. Ben önce o gece orda olan eğitimcileri kınıyorum. O gece, söz konusu sendikalara üye öğretmenlerimizin de orda olduğu malum. Öğretmenler eğitimi böyle mi veriyorlar? Önce göbek havalarının çaldığı o geceye baksınlar’ dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol