Silivri Facebook
banner88

KINALI'DA KORKUNÇ KAZA...

Kınalı'da korkunç kaza!

İstanbul'da Tem Otoyolu'nun Kınalı Sapağı mevkiinde ilerleyen ve hızlı olduğu öne sürülen otomobil, önünde seyir halindeki TIR'ın altına girdi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti.

CESETLERİ 1 SAATTE ÇIKARILABİLDİ

TEM Otoyolu İstanbul istikametine seyir halinde olan 06 EBU 60 plakalı otomobil, önünde daha düşük hızla seyir halinde olan 34 BY 2575 plakalı Ahmet Köksal yönetimindeki TIR'a çarptı. TIR'ın dorsesinin altına giren lüks otomobil hurdaya dönerken otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Otomobil içerisinde sıkışan iki erkek şahsın cansız bedenleri itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucunda çıkartılabildi. Olay yerine gelen savcı, polis ve jandarma ekipleri kaza yerinde incelemeler yaptı.

Yapılan incelemelerin ardından iki kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti yaklaşık iki saat trafiğe kapatıldı. Araç trafiği Kınalı Gişeleri'ne yönlendirildi. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarını ardından otoyol trafiğe açıldı.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Silivri TEM otoyolunda, kullandıkları otomobille seyir halindeki TIR'ın altına giren ve hayatını kaybeden 2 kişinin kimliği belli oldu. Otomobilde bulunan kişilerin Mehmet Bulut (35) ve Rıza Dağdeviren (38) olduğu tespit edildi.

 

Kaynak: SHA Teşekkürler Yusuf Eker.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol