Silivri Facebook
banner88

KİPA'DA EL BİRLİĞİYLE SORUNU ÇÖZDÜK...

KİPA’DA EL BİRLİĞİYLE SORUNU ÇÖZDÜK…

SİLİVRİ KİPA’NIN uzun süredir devam eden engelli otopark sorununa el birliği ile çözüm bulduk…

Daha önce Maksi AVM ile yapılan çalışma ile engelli otoparkında hiçbir sorun kalmadı… Sırada KİPA AVM vardı. Uzun süredir engelli araç parkının çizgileri ve engelli logoları silinmişti. Silivriliyiz.com engelli araç otoparkında sağlam vatandaşların koydukları araçları haber yapmış ve plakalarına iki kat ceza gönderilmesini sağlamıştı…

Kökten bir çözüm bulabilmek için KİPA Müdürü Serpil Tatlıdil en kısa zamanda sorunu çözeceğini söyledi… Ancak imkanlar kısıtlı olduğu için Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Solak’tan destek aldık. Boya ve logo çiziminde yardımcı oldu. Serpil hanım, kendi cebinden tabelalar yaptırdı ayrıca güvenlik görevlileri açık kalan engelli otoparklarının demir panelli kapılarını devamlı kapattı, gelen engelli araçlarını park alanına aldı, diğer araçları içeri almadı.

Şimdi! Araçlarını otoparka koyan engelli vatandaşlarımız çok memnun bir vaziyette kapıya en yakın yere araçlarını koyabiliyor. Geriye tek şey kalıyor, engelli otoparkına engelsiz vatandaşların araçlarını koymak için zorlamaması.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol