Silivri Facebook
banner88

Kipa'ya sinema şart!

Haber:Melis AVCI

¬Silivri Kipa Alışveriş Merkezi, açıldığı günlerdeki gösterişli halini koruyamayınca, esnaf zor anlar yaşamaya başladı. Fast food katında açılacağı söylenen sinema salonun bir türlü faaliyete girmemesi, Kipa Alışveriş Merkezi’ne gösterilen ilginin azalmasına yol açtı. E-5 yan yol üzerinde bulunan alış veriş merkezi, gün geçtikçe tenha bir hal alırken, bu durum en çok da Kipa’daki esnafı etkiliyor. Sinema salonunun açılmaması sebebiyle, alış veriş merkezinde birçok dükkan da boş duruyor.

 
Silivri merkeze yakın olmasına rağmen, hafta içi beklenen yoğunluğun yaşanmadığını dile getiren esnaflar, sinema salonunun faaliyete geçmesiyle, alışveriş merkezinin hareketleneceğini belirttiler.
Hafta sonu işlerin, hafta içine nazaran daha iyi olduğunu belirten esnaflar, konuyu birçok kez yetkililere dile getirdiklerini ancak hiçbir sonuç alamadıklarını söyledi. En son Maxi Alışveriş Merkezi’nde bulunan sinema salonunun da kapanmasıyla Silivri’de tamamen yok olan sinema kültürünün, Kipa Alışveriş Merkezi’nde faaliyete girmesi beklenen sinema salonuyla yeniden kazanılması bekleniyor.
Kipa’da AFM Sinemaları’nın faaliyete geçeceği duyurulmuştu. Kipa yetkilileri ise, konu ile ilgili olarak bir açıklama yapmamayı tercih ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol