Silivri Facebook
banner88

Kutlu doğum haftası kutlanıyor

Silivri İlçe Müftüsü Mustafa Onat, 10–20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Silivri’de de kutlamalar yapılacağını dile getiren Onat şunları söyledi;
“1989’dan beri Kutlu Doğum Haftası resmi olarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutlanmaktadır. Peygamberimizin 20 Nisan’da doğması münasebetiyle 10–20 Nisan arasında Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor. Kutlu Doğum Haftasını Mevlüt okuyarak, Kur’an okuyarak, Gül dağıtarak, konferans, panel düzenleyerek, hastaneleri, resmi daireleri, çocuk yuvalarını, ıslah evlerini ziyaret ederek, ilköğretim, lise ve kur’an kursları arasında kompozisyon yarışmalarıyla kutluyoruz. Bu faaliyetlerle halkı bilgilendiriyoruz.
Silivri’de Mevlüt okuyarak, konferans düzenleyerek, gül dağıtımı yaparak, lise ve ilkokullarda, kompozisyon yarışması esnaf ve resmi daireleri ziyaret ederek bu haftayı bu şekilde geçireceğiz.”
Onat şöyle devam etti; “Pazar günü palmiye düğün salonunda saat 20,30’da küreselleşen dünyada aile ve İslam’da ailenin önemi ile ilgili Marmara Üniversitesi İlahiyat Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvalı tarafından verilecek.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol