Silivri Facebook
banner88

MHP HEM SİTEMKAR HEM İDDİALI...

MHP HEM SİTEMKAR HEM İDDİALI…

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ bugün saat 15.00’da Silivri İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında ulusal basına sitem etti… Silivri yerel seçimler için iddialı konuştu.

Toplantıya MHP İl Başkan Yardımcısı Pınar Şentürk ve MYK üyesi Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, ilçe basın sorumlusu Varol Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı…

İlk konuşmayı yapan Volkan Yılmaz “ulusal basın bize yer vermiyor… 1 Milyon kişi topladığımız mitinglerimiz bile 10 saniye görüntüleniyor. Her mitingimizde başbakan ya bir yer açıyor yada konuşma yapıyor. Basın bizi haber yapamıyor, baskı görüyor. Yerel basın çok önemli biz de yerel basına açıklamalarda bulunuyoruz. 5 Ekimde Kazlıçeşme’de yapacağımız mitingimize halkımızı ve sizleri davet ediyoruz” dedi.

Pınar Şentürk konuşmasında “yerel basının ulusal basından daha çok okunduğunu okumuştum, kendimizi anlatma konusunu gören sizlersiniz. Konuşmalarımız bir uyarıdır, mitinglerimiz bir alarmdır. Sizlerin de bunu duyurmanızı istiyoruz.” Dedi.

MHP SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

Basın mensubu Müge Cesur’un bir sorusu üzerine Silivri MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz aday adayı olarak, Fatih Kınalı ve Coşkun Karaçay’ı açıkladı, bir isim daha olduğunu ve basın toplantısı ile adaylığını açıklayacağını söyledi.. BDP’nin Silivri’de yaptığı toplantı için “Silivri’den başka yer bulamadılar mı toplantı yapmak için. Kürtçe pankartlar astılar, tepki görünce kaldırdılar. İlçe binasında verebilirlerdi. Bunu bilerek yaptılar ama yüz bulamadılar.” Dedi.

Cihangir Davutoğlu “ MHP genel seçimlerde aldığı oyu yerel seçimlerde niye alamıyor? Yerel seçimlerde kime oy veriyor?”

Şenol Türkyılmaz “ MHP diğer iki parti gibi sahada kendini gösteremiyor. Bunun için bir önceki seçimi AKP kazandı, MHP’liler de CHP’liler de AKP’ye oy verdiler. Yerelde adayımızı beğenmiyordur, bizi beğenmiyordur. Kadrolarımız bunu yapamaz adamı asarlar. Bir önceki seçimlerde 400 oy almışız, daha sonra 4.000, şimdi de 30.000 oy alırız. Yerelde kazanamayacağımızı anlayan seçmen yerli aday diyorsa CHP’ye, Dışarıdan gelmişse AKP’ye oy veriyor.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol