Silivri Facebook
banner88

MHP'liler stres attı

Melis AVCI

Yoğun bir seçim atmosferinin ardından, Silivri Park Otel’de düzenlenen yemekte bir araya gelen MHP Silivri İlçe Teşkilatı, stres attı. MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu, meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı yemekli toplantıya eşler de katıldı.
Toplantıda konuşma yapan MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu “Seçimi kaybetmiş olabiliriz. Ama bundan sonra mücadelemize devam edeceğiz. İlerleyen dönemde, siyasi arenadaki yerimizi koruyarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçim süreci boyunca bizlerin sesi olan sevgili basın mensubu arkadaşlarımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Düğencioğlu esprili bir üslupla “Projelerimi 2014 yerel seçimlerinde açıklayacağım” dedi.

Ülkü Ocağı’ndan esnafı kalkındırma projesi!

Silivri Ülkü Ocakları tarafından geliştirilen “Sizin Kart” projesi de, katılımcılara sürpriz olarak görücüye çıkartıldı. Proje ile ilgili yapılan açıklamada, küçük ve orta ölçekli Silivri esnafını, vatandaşla buluşturmanın amaçlandığı dile getirildi. Sizin Kart sahibi vatandaşlar, üye işyerlerinden indirimli alış veriş yapabilme imkânına sahip olacaklar.  Sizin Kart ile Silivrili küçük esnafın kalkındırılması amaçlanıyor.
Yapılan sunum gösterisinin ardından, MHP Silivri İlçe Teşkilatı canlı müzik eşliğinde oynayarak, stres attı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol