Silivri Facebook
banner88

MÜMİN TUĞLU'NUN MESAJI...

Tuğlu: Aynı kararlılık ve azimdeyiz

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin 91. Yıldönümü münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Birliğimizi bozmak isteyen düşmanlara karşı bundan 91 yıl önce verdiğimiz mücadeleyi, bugünde aynı şekilde verme kararlılığındayız” dedi.

 

 

TUĞLU’NUN KUTLAMA MESAJI

 

 

Bugün 91. Yıldönümünü kutladığımız 30 Ağustos, Türk Milleti’ni esaret zincirlerine vurmak isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin bir araya geldiği, büyük bir inançla kenetlenerek o tarihe altın harflerle kazınan zafer destanının yazıldığı gündür. 30 Ağustos aynı zamanda, Cumhuriyete açılan kapı, çok sesliliğe ve çoğulculuğa giden yol, Atatürk ilke ve devrimlerinin yeşererek kök salmaya başladığı sürecin önünü açan Zafer Bayramı’nın tarihe kazınmasıdır. 

 

Türk Milleti olarak bizlerin birlik ve beraberliğini geçmişte olduğu gibi bugünde bozmak isteyen düşmanlarımız olacaktır. Ki bugün içinde bulunduğumuz süreçte bunu görmekteyiz. Ülkemiz üzerine oynanan kirli oyunların farkındayız. Ancak unutulmamalıdır ki, bizler bundan 91 yıl önce bu düşmanlarla nasıl mücadele ettiysek, bugün de aynı mücadeleyi verecek kararlılığa ve azme sahibiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, kardeşliğimizi bozmak isteyen iç ve dış güçlere karşı mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de gününü kutluyor, Başta tarihe altın harflerle kazınmış olan Büyük zaferin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyor saygılarımı sunuyorum.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol