Silivri Facebook
banner88

MURAT ÇEŞME'DE HIRSIZLIK

Silivri Murat Çeşme Piknik Alanı’nı Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği’nden alan ve kapıda Bilet kesen Silivri Belediyesi  içeride hırsızlık yapan çeteye karşı çaresiz kaldı.
İki vatandaş içerisi dolu olan cüzdanlarını hırsızlara kaptırdılar. Zabıta  olay sonrası emniyetten yardım istedi ve polis bohçacı kadın kıyafetinde giren hırsızların eşkallerine belirledikten sonra  hırsızları aramaya başladı.
Olayı çok vahim oldugunu söyleyen Silivri TurizmTanıtma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Harın YAKAR ”Biz özellikle hırsızlar için önlem alıyorduk. Çünkü vatandaşın her şeyine kefil oluyordu. Onlara gelen bir zarar hepimize gelmiş sayıyorduk. Arkadaşımız Kemal İLİK bizzat hiç durmadan halkın içerisinde dolaşıyor bir yandan halkı uyarırken diğer yandan hırsızları gözünden tanıyordu ve Onları piknik alanı dışarısına çıkartıyordu. Yazık koskoca  Silivri Belediyesi’ ne ve görevlilerine  önemli olan para toplamak marifet değil,  Önemli olan  oraya piknik yapmaya gelen insanlara sahip çıkabilmek “ dedi.
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol