Silivri Facebook
banner88

Mutlu son
 
Haber: Melis AVCI
 
Silivri Fenerköy’lü olan Nurcan Kalkan, 8 yıldır Silivri’de kendisine ait olan Hayalim Tekstil isimli dükkanında tasarladığı kıyafetleri satışa sunuyor. El işlemeleriyle donattığı birçok gelinlik, bindallı ve tekstil ürünlerini hizmete sunan Kalkan, hayatındaki tek hayalini önceki gün Silivri Park Otel’de gerçekleştirdi. Park Otel’in düzenlemiş olduğu Kadınlar Matinesi sırasında defileyi gerçekleştiren Nurcan Kalkan’ın oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.
 
Nurcan Kalkan’ın kendi tasarımlarından oluşan bindallılar, el işlemeleri kıyafetler ve gelinliklerin sergilendiği defile, izleyenlerden tam not aldı. Yaklaşık 50 kıyafetin sergileneceği defilede ikisi çocuk, toplam altı manken görev aldı. Defile sonunda Türk bayrağının renklerinde bir kostümle sahneye çıkan Nurcan Kalkan, bayanlardan büyük alkış aldı. Çocuk mankenler, salonda bulunan tüm bayanlara lavanta hediye etti.
 
“Hayalim gerçek oldu”
 
İlk defilesini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Nurcan Kalkan, defilenin bütün organizasyonunu üstlenen Dünya Gazetesi Silivri Temsilcisi Feza Behiye Kaya’ya teşekkürlerini sundu. Kalkan “İlk zamanlar, defile gerçekleştirmekte kararsız kalmıştım. Cesaret edememiştim.
 
Feza Hanım, benim çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Kendisine bu hayalimi zaman zaman dile getirmiştim. Bana ‘neden olmasın’ diyerek, büyük bir cesaret verdi. Bu defilenin gerçekleşmesinde öncülük etti. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Kızlarımın ve Feza Hanım’ın desteği olmasa, hayallerimi ertelemek zorunda kalacaktım. Şimdi en büyük isteğim ve hayalim gerçek oldu” şeklinde konuştu.
 
Kadınlar matinesi, defilenin ardından sahne alan Anıl’ın şarkıları ve danslarıyla, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol