Silivri Facebook
banner88

Nokta Sitesi unutuldu mu?
 
KaYnak: Değişim Gazetesi ( HABER: Melis AVCI )
 
Silivri Konutlar Bölgesi Nokta Sitesi sakinleri, araçlarını yol kenarlarına park ettiklerinden ve sitelerine ait herhangi bir otopark bulunmamasından dert yandı. Bir süre önce tamamlanan konutlar bölgesinde ki kaldırım ve otopark çalışmalarında kendi sitelerine otopark yapılmamasından yakınan site sakinleri, yetkililerden bu konuda açıklama beklediklerini dile getirdi.
 
Akdere “Sitemize otopark yapılmasını istiyoruz”
 
Site sakinlerinden Berattin Akdere “Silivri Konutlar bölgesinde yapılan kaldırım ve otopark çalışmaları sırasında, projede bizim sitemize de otopark olacağı gözüküyordu. Biz bundan öncede buraya otopark yapılması ile ilgili bir dilekçe vermiştik. Şimdi bakıyoruz, bütün sitelerin otoparkı var bizim yok. Yapılacak dediler, sonra durdurulduğunu öğrendik.
 
Neden yapılmayacağı yönünde herhangi bir açıklama yapmadılar. Her sitenin kendine ait otoparkı var ama biz arabalarımızı cadde üzerine park ediyoruz. Yerimiz de müsait. Buraya bir otopark yapılmasını istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Türksan “Yetkililerden açıklama bekliyoruz”
 
Diğer bir site sakini Zafer Türksan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi“Yetkililerden bu bölgeye neden otopark yapılmadığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Biz şuan mağdur durumdayız. Araçlarımızı yol kenarına park ediyoruz ve araçlarımızın hiçbir şekilde bir güvenliği yok.
 
Araba bir araba çarpar mı, taş fırlatır mı, hırsızlık olayı yaşanır mı diye endişe duyuyoruz. Geçtiğimiz gün, yola şerit çizileceği için bizi gecenin bir yarısı uyandırarak, araçlarımızı cadde üzerinden çekmemizi istediler. Bir otoparkımız olsa, böyle sorunlar yaşamayacağız. Yetkililerden bu konu ile ilgili bir açıklama yapmalarını istiyoruz. Tüm konutlar bölgesinde bulunan her sitede otopark var da, Nokta Sitesi’nin otoparkı neden yok? Buraya en kısa sürede bir otopark yapılmasını yetkililerden rica ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol