Silivri Facebook
banner88

O TAM BİR DENGE ADAMI... HABER-YORUM

O TAM BİR DENGE ADAMI… HABER-YORUM

SİLİVRİ AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın belediye başkan aday adayı olması ile ortaya çıkan parti içi çekişmeler, dışarı sızmasa da bazı meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri arasında siyasi hırs olarak gizli gizli görülmeye başladı…

Tam bu süreçte ortaya bir isim çıktı Tamer Şişman…

İlçe başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ilk üç sırada ismi olmamasına rağmen Tamer Şişman neden Ankara’ya çağırıldı? İlçenin her türlü toplantı ve ziyaretlerinde Tamer Şişman neden hep en öndeydi?

Bu soruların tek bir cevabı var… O’ bir denge adamı…

Partide, hırsı olan kişilerin çok konuşup ileri gitmemeleri için, O hep kendini araya koydu. Zaman zaman eleştiri de aldı ama bir tek sözüyle, “ben sadece partime hizmet ediyorum” arkadaşlarının ona güvenmesine neden oldu.

Ankara’nın. ilçe başkanlığı için AK Parti İl Başkanlığını arayıp Tamer Şişman’ı da gönderin demesinin ardında, yine O’nun güvenilir ve denge adamı olması yatıyordu…

Tamer Şişman tüm bu olaylara rağmen ayağını sağlam basmaya devam ediyor. Siyasi partilerde böyle güvenilir isimlere her zaman ihtiyaç olduğunu üst yönetimler de biliyor. Yakında Ankara’ya masaya çağırılırsa kimseye sürpriz olmasın.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol