Silivri Facebook
banner88

ÖLDÜRECEĞİM DİYE TUTTURDU... SİLİVRİ'DE AİLE İÇİ ŞİDDET.

ÖLDÜRECEĞİM DİYE TUTTURDU…  SİLİVRİ'DE AİLE İÇİ ŞİDDET.

UZUN zamandır aile içi şiddet uygulayan koca elinde silahla eve girmek istedi, polise gelen ihbar telefonu üzerine şiddet uygulayan koca yakalandı.

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde meydana gelen aile içi şiddet için Kaymakamlığa müracaat ederek korunma talep eden Hatice Ç. Yasalarla korunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde iki kızı ve oğlu ile beraber yaşayan Hatice Ç’nin  evde olmadığı bir saatte gelen Ahmet Ç. çocuklarına kapıyı açmalarını söyledi… Babalarının silahını gören çocuklar polise haber verdi. Durumu fark eden baba koşarak evden uzaklaştı…

Polis Ahmet Ç’yi bir kahvehanede yakaladı, titizlikle aranan silah tuvalette bulundu. Polise ve çıkarıldığı savcılıkta karısını öldüreceğini söyleyen Ahmet Ç,  Hakim karşısında karısını öldüreceğini söyleyince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile içi şiddet için Kaymakamlığa başvurularak korunma talep ediliyor. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü kurulan birim ile bu tür olayları takip ediyor ayrıca adliyelerde müracaatları değerlendiren müdürlükler ve aile mahkemeleri bulunuyor.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol