Silivri Facebook
banner88

ONNA KUYUMCULUK SİLİVRİ ŞUBESİNİN GÖRKEMLİ AÇILIŞI...

ONNA KUYUMCULUK ŞUBESİNİN GÖRKEMLİ AÇILIŞI...

Silivri’nin tanınan ve sevilen, Kuyumculukta Silivri’de ilk akla gelen isimlerden olan Onna Kuyumculuk 2. Şubesini de açtı.

Turgay Onan ve Murat Eldeniz’in işletmeciliğini gerçekleştireceği Onna Kuyumculukta ayrıca Silivri’nin sevilen Esnaflarından Muammer Baca da işletmeciler arasında yer alıyor.

Açılışa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve İlçe Yönetimi, CHP Silivri İlçe Örgütü, Ak Parti Silivri Belediye Başkanı aday adayı Tahir Sert, CHP ve Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi aday adayları, Kanburoğlu ailesi ve birçok vatandaş katıldı.

Silivrinin tanınan isimlerinden olan Bektaş Kanburoğlu’nun da torunları olan genç esnaflar tecrübeleri ile de fark yaratıyor.

Turgay Onan’ın Kapalıçarşı Tecrübesinin olması da Altın’a gerçekten değer verdiklerini ve ürün yelpazesinin de ayrıca fark yaratacağı da konuşuluyor.

Açılışa sonradan katılan Nadir Meter Rafineri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tütüncü’nün de yer alması da dikkat çekti.

Onna Kuyumculuk altın, pırlanta, takı setleri, cumhuriyet altınları, saatler ve geniş ürün yelpazesiyle Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hacı Pervane Çeşme Sokak No:1/B (İmren Pastanesi Yanı) Silivri İstanbul adresinde hizmet ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol