Silivri Facebook
banner88

ÖZEL HABER- KANDEMİR MECLİSE TAVUK GETİRECEK...

ÖZEL HABER - YILMAZ KANDEMİR MECLİSE TAVUK GETİRECEK

 

SİLİVRİ Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir ile karşılaşan Silivriliyiz.com İmtiyaz Sahibimiz Cihangir Davutoğlu, sohbet konuşmasında kayıt altına aldığı ilginç protestoyu açıklıyor…

 

Yılmaz Kandemir > 1 Ekim 2012 tarihinde Ömer Çetin ile ilgili mecliste verdiğim önergeye sayın başkan Özcan Işıklar 15 Ekim tarihinde cevap verip inceleme ve soruşturma devam ettiğini yazmış… Bu kadar zaman zarfında ne incelemesi yapacak anlayamadım. Sonuç alamadığım için 5 Kasım günü mecliste bir önerge daha verdim, 1 dosya sayfa yazıya bu kadar uzun zaman cevap verilemiyor. Hala bir cevap gelmedi eğer Cuma günü meclis toplantısına kadar bana Ömer Çetin ile ilgili verdiğim önergeye cevap vermezse sayın başkan, protesto etmek için o gün meclise canlı tavuk ile gideceğim… Tavuğun boynuna bir yafta asacağım.

 

C. Davutoğlu > Ne yazacak o yaftada?

 

Yılmaz Kandemir > Şimdi söylemeyeyim onu, Ömer Çetin milliyet bloğa yazdığı yazıda belediye başkanına, tüzel kişiliğine ve meclis üyelerine şerefsiz, namussuz demişti ben de tavuğun boynuna yafta asacağım ve o şekilde protesto edeceğim. Kimse de bunu engelleyemez.

 

C. Davutoğlu > Peki, belediye başkanı bu önergeye yasal süresi içinde cevap vermedi mi?

 

Yılmaz Kandemir > Birinciye cevap verdi inceleme devam ediyor diye, ikinciye cevap vermediği için ben de bu şekilde protesto edeceğim. Derdimi başka türlü anlatamıyorum.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol