Silivri Facebook
banner88

ÖZEL HABER- PİSLİK VE KOKU KADERLERİ OLMUŞ...

PİSLİK VE KOKU KADERLERİ OLMUŞ…

SİLİVRİ Cumhuriyet Mahallesi Şelale Sokak sakinleri lodos esmesin diye dua ediyor…

Sokağın hemen başında bulunan rögar, bağlantısı olmadığı için bütün pislik dışarı akıyor. Akan pislik önce birikip sonra kendine yol bulup doğru denize dökülüyor… Çevre sakinleri uzun süredir devam eden bu pisliğin bir türlü çözüme kavuşmamasına anlam veremiyor.

Sorun alt yapı bağlantısı yapmayan İSKİ’ye çıkarılıyor. Yapacağız, halledeceğiz denmesine rağmen ara sıra vidanjör ile çekim yapan İSKİ şu ana kadar hiçbir ilerleme kaydedememiş. Pislik insan sağlığını tehdit ettiği gibi yaklaşan deniz mevsimine kadar halledilemezse Parkköy bölgesi denize girilemeyen bölge ilan edilmeli.

Konu sadece İSKİ’ye bırakılmayıp bu konularda çok hassas olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a ulaştırılmalı. Bu görevi de seve seve yapacağız.

Pisliğin yarattığı tehlikenin yanı sıra oyun oynayan çocukların bu kara deliğe ve bataklığa düşme tehlikesi de bulunuyor…

Pislikten memnun olanlarda var. Pisliği taşıyan kargalar ve saksağanlar, kurbağalar, sinek ve sivrisinekler, bir de denize ulaşanları toplayan sürülerle martılar.

Vatandaşın sesini duyurmakla kalmayıp çok hassas olan bu konunun takipçisi olacağız.

 




 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol