Silivri Facebook
banner88

ÖZEL HABER. SİLİVRİ POLİSİNDEN DOLANDIRICILARA DARBE.

ÖZEL HABER… SİLİVRİ POLİSİNDEN DOLANDIRICILARA  DARBE

SİLİVRİ İlçe Emniyet Müdürlüğü dolandırıcılara vurduğu darbe ile polis ve savcı olduklarını söyleyen şahısları yakaladı…

Olay şöyle gelişti: Birkaç gün önce A.D isimli vatandaşı telefonla arayan erkek şahıs kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini ve bu durumdan kendisini kurtaracaklarını söyledi. Telefondaki kişilerin savcı, amir gibi ifadeler kullandığını, bu yüzden kendilerine inanarak verdikleri hesap numarasına 20.000 TL parayı X bankasından çekerek Y bankasına yatıran A.D durumdan şüphelenmesi üzerine Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etti.

Bir dizi araştırmanın ardından, bugün Silivri Emniyeti paranın yatırıldığı hesap numarasından yola çıkarak Çerkezköy’de S.D isimli şahsa ulaşarak iş yerinde yakaladı… Paranın 1.000 TL sini alıp 19.000 TL yı  S.B isimli arkadaşına verdiğini söylemesi üzerine S.B Tekirdağ/ Çerkezköy’de Jandarma Komutanlığı tarafından göz altına alındı.

S.B ile yapılan soruşturma kapsamında bu işleri önceden de yaptığı ve asker arkadaşı H.K ve S…  İsimli kişilerin sevk ve yönlendirmeleri olduğunu söyledi. Araştırmada Akhisar’dan M.G isimli kişinin 9.000 TL gönderdiği, A.T isimli kişinin 56.000 TL İzmir’den gönderdiği ve Y.A isimli kişinin 27.000 TL yi belli bir komisyon karşılığı H.K isimli kişiye gönderdiği ortaya çıktı….

Yakalanan şahısların devam eden sorgularından Silivri’de bu şekilde dolandırılan kişilerin olabileceği bilgisine ulaşıldı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu tür telefon almış vatandaşların hiç çekinmeden müracaat ederek dolandırıcıların oyunlarının ortaya çıkarılacağını ayrıca böyle telefonlara itibar edilmemesi ve vatandaşların uyanık olmaları, derhal emniyete baş vurmaları istendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol